Ca să nu te rătăceși instalează Navitel Navigator Europa

        Îmi place să călătoresc cu orice fel de mijloc de transport. Dar recunosc că cel mai mult prefer mașina personală. Este mai comod să pleci la drum cu mașina pentru că poți opri oriunde dorești să vizitezi câte ceva sau să faci poze. 

       Acum ne este mult mai ușor să călătorim atât în țară cât și în Europa pentru că există diferite aplicații GPS care funcționează fără conectare la internet. Avantajele acestor aplicații sunt: în primul rând nu mai suntem condiționați de conectare la o rețea modilă, apoi fără internet nu mai suportăm costuri suplimentare.logo_navitel

     În acest sens există cea mai amplă aplicație pentru android si Iphone – Navitel Navigator EuropaHarta de navigație NAVITEL Europa este recunoscută pentru nivelul înalt de detaliu. Harta conține date actualizate cu privire la infrastructura localităților și un instrument de căutare ușor de folosit, care permite căutarea unor anumite adrese, a celor mai apropiate PI, a coordonatelor etc.

     Această aplicație are o grafică 3D foarte bine pusă la punct și oferă informații despre trafic în timp real. Are cele mai recente și exacte hărți de navigație pentru Europa sau și mai precis pentru  următoarele țări: Austria, Albania, Andorra, Belarus, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Insula Man, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Ucraina, Marea Britanie, Vatican. Harta NAVITEL include o bază de date extinsă cu PI (benzinării, ATM-uri, restaurante etc.), precum și o bază de date amplă SPEEDCAM, care permite avertizarea cu privire la diverse mijloace pentru controlul vitezei.

     Navitel oferă prognoza meteo pentru 3 zile oriunde în lume. O altă caracteristică importantă a acestei aplicații este că oferă informații despre starea drumurilor, informații despre accidente rutiere, locurile unde sunt amplasate radarele, etc.

     Când dorim să instalăm aplicația este nevoie achiziționarea unei chei de licență Navitel care se înregistrează  pe un singur smartphone, PND sau tabletă.

     Pentru a avea  o vacanță plăcută, drum fără evenimente neplăcute, dar cu vreme frumoasă, instalați ”copilotul” Navitel. 

Lasă un răspuns