Cum și de unde se îmbracă Toamna

A venit în vizită Sol.

Cum cine este Sol?

Sol Rioja…

Nu o stiți?

Sol Rioja, domnișoara Toamnă…

Vedeți că o cunoașteți!

           Așa cum vă spuneam, a venit Sol în vizită și a zis că stă pe la noi câteva luni. Zice că îi place aici, îi plac parcurile, cluburile , oamenii.

         Și cum Sol are în plan să stea pe la noi ceva vreme, i-am promis că o ajut să își întregească garderoba, că mergem la plimbare în parc, la o cafea în Centrul Vechi și câteva zile la munte – vrea la Bușteni, iar de acolo să urcăm până la Crucea Caraiman. Între noi fie vorba, nu e chiar așa pretențioasă. Eu i-am promis, dar i-am smuls și ei o promisiune: a zis Sol că o să fie o vreme frumoasă, cu soare, fără prea multe zile cu ploi și vânt. Numai bune de plimbări în parc, de adunat castane și mers prin frunze ruginii.

        Dar cum a doua zi de la venirea lui Sol a început să plouă și să bată vântul, stăm în casă și căutăm inspirație pentru a cumpăra niște haine. ”Păi bine, Sol, nu ai promis că nu o să plouă? Că nu o să bată vântul? Ba da, dar câteodată nu depinde numai de mine, e de mai sus, de la Big Boss.”

         Și unde găsim cele mai bune idei de a ne cumpăra îmbrăcăminte sau încălțăminte? Pe answear.ro găsim tot ce vrem la prețuri avantajoase, pentru toate gusturile.logo În 2015 s-a lansat oficial și în România unde putem alege produse de la mărci cunoscute și foarte populare. De aici putem cumpăra pentru întreaga familie, femei, bărbați, copii, simplu și rapid, fără a ieși din casă.

        ”Uite, Sol ce am găsit! Îți place acest model?(https://answear.ro/1019051-answear-palton-ur-your-only-limit.html ” Cum vremea la munte este de acum imprevizibilă este bine să ne echipăm cu un palton pentru serile răcoroase sau pentru plimbările pe trasee montane. Acesta este un model izolat, confecționat dintr-un material matlasat. Se găsesc măsuri de la XS până la XL.

         Sol a ales și o pereche de ghete din piele . Este un model cu izolatie, 100% piele, cu talpă sculptată( https://answear.ro/1041258-tamaris-botine.html).

         Pentru o ținută mai elegantă( Sol vrea să mergem și la o plimbare prin oraș), eu i-am propus un palton de damă elegant. Cum domnișoara Toamnă are părul de culoare roșcată, i-a plăcut foarte mult paltonul de culoare albastră( https://answear.ro/946810-guess-jeans-palton.html). Mai vrea și o pereche de ghete care să fie potrivite la orice tip de activitate, să nu fie foarte elegante, dar să fie comode.

           Acestea au fost propunerile mele pentru Sol și a fost foarte încântată.

         Am fost și la munte, dar și în parc și în club. Am stat câteva ore bune, zice Sol că acolo de unde vine ea nu prea îi place în club, tot la noi e mai frumos.

         Mi-a promis că va veni și la anul, tot cu vreme blândă. Și mi-a mai promis ceva: când va sosi doamna Iarna nu va aduce cu ea ger năprasnic și nămeți uriași de zăpadă, nu va bloca drumuri și nu va rupe stâlpii de curent.

       Și că m-am simțit foarte bine în compania domnișoarei Sol i-am făcut un cadou pentru când va pleca: este un tablou făcut de  mine, din fâșii de hârtie, prin tehnica quilling.q

          ”Toamna a fost întotdeauna anotimpul meu preferat. Momentul în care totul se umple de ultima picătură de frumusețe ca și cum natura ar fi economisit din frumusețile ei pentru momentul final.”- Lauren DeStefano.

P.S. 

Nu v-am spus povestea numelui lui Sol(soare). Strămoșii ei au fost de origine spaniolă, de aici vine și numele de familie-Rioja –  de la vestita regiune viticolă. Toamna se obțin cele mai bune vinuri, atunci când strugurii mai sunt încă mângâiați de razele soarelui.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017 

Un gând despre &8222;Cum și de unde se îmbracă Toamna&8221;

Lasă un răspuns