Cadoul potrivit pentru orice ocazie

       Când știu că trebuie să ofer un cadou îmi propun să mă pregătesc din timp. În general țin cont de preferințele persoanei care primește cadoul.

      Pentru unii dintre noi alegerea cadoului potrivit este o problemă delicată, iar dacă persoana care îl primește mai este și femeie, pot spune că poate părea misiune imposibilă. Dar nu este chiar așa de greu. Daca ținem cont de unele aspecte este chiar ușor.

         Ocaziile pentru a oferi un cadou sunt numeroase de-a lungul unui an: zile aniversare, onomastice, 1 și 8 martie, Paște Crăciun. aniversări ale căsniciei, etc. În oricare dintre aceste situații trebuie să ținem cont de faptul că acel cadou dăruit trebuie să aducă bucurie celui care îl primește.logo-giftsolution

        Și cum mai este foarte puțin până la ziua surorii mele-11 octombrie, mă gândesc să îi fac un cadou special. Pentru acesta voi ține cont de faptul că este foarte pasionată de tot ce ține de horoscop și fang shui. La o primă căutare pe internet despre caracteristicile zodiei ei – balanța, am găsit că acestea nu se entuziasmează neapărat la un cadou foarte scump, dar trebuie să aleg ceva frumos și de bun gust. Balanțele adoră lucrurile pe care le pot împărți cu tine sau cu un alt prieten, de exemplu o sticlă de vin sau două bilete la un spectacol.

        Pentru că ”balanța mea” este o gurmandă foarte rafinată coșul cadou de la Gift Solution este mai mult decât potrivit. cos cadouCadoul trebuie să conțină o băutură fină, dulciuri deosebite, o șampanie. Este un  cadou bogat așezat într-un coș elegant și conține produse delicioase pentru gusturi fine. Are cele mai dulci fursecuri și praline în fața cărora știu că nu poate rezista. Acest coș se potrivește și din punct al culorilor preferate. Cum acest coș este deosebit de frumos nu mai trebuie să îmi fac griji asupra ambalării sau decorării cadoului. De acest aspect trebuie să ținem cont neapărat atunci când facem un cadou. Și pentru că nu o încântă florile în mod special ( mai sunt și femei cărora nu le plac florile:)) îi voi face și un tort cu crema ei preferată.

         Acest tip de cadou făcut chiar de noi are un impact foarte mare asupra persoanei care îl primește. Ceva croșetat de noi- o pereche de mănuși, un fular, un șal sau chiar bijuterii handmade reprezintă cadoul perfect.

fără titlu.png Cum cele mai multe cadouri se achiziționează in perioada sărbătorilor de iarnă, în preajma Crăciunului, site-ul giftsolution.ro are idei de cadouri pentru toate gusturile și buzunarele. Aici găsim cele mai frumoase coșuri pentru Crăciun. Pentru sora mea mi-a atras atenția acest coș tradițional. Are produse românești atent selecționate și obiecte artizanale lucrate manual de meșteri români, iscusiți.

        Pentru colegii de la birou cred că este potrivit un coș ambalat și decorat manual în care se regăsește spiritul sărbătorilor de Crăciun. Ciocolata, praline, biscuiții fini sau cantuccini cu ciocolată îi vor cuceri pe loc pe colegi.cofanetto-324-317-2

    Toți ne dorim ca atunci când  alegem un cadou acesta să fie perfect, să aducă bucurie, dar să fie și util. Dacă este și femeie trebuie să nu alegem cosmetice , deși sunt potrivite pentru cadou numai în cazul în care cunoaștem fix preferințele. Nu neapărat ce ne place nouă ca miros sau culoare  este potrivit pentru sărbătorită.

Alegând coșurile cadou de la Gift Solution, sigur nu o să dați greș!

Lasă un răspuns