Cu Hurom Slow Juicer schimbăm statisticile

Pare imposibil, dar există persoane cărora nu le plac fructele și legumele. Caz concret- sora mea. De când era mică trebuiau părinții să se ”lupte” cu ea ca să mănânce și ea măcar o jumătate de măr. Nici acum adult nu mănâncă. Trebuie să treacă ceva timp ca să bea și ea un suc proaspăt de fructe sau legume. Sunt convinsă că mai sunt mulți ca ea.

Ce este de făcut? Presupun că toți aceștia în cauză știu cât de benefic este consumul de fructe și legume în stare naturală sau sucuri. Toți știm teoria, dar când ajungem la practică… lasă că mănânc mâine, azi nu am poftă.

Pornind de la cei mici și ajungând la adulți trebuie să avem o anumită cultură gastronomică în ceea ce privește consumul fructelor și legumelor și să deprindem niște obiceiuri sănătoase de a mânca.logo-hurom_1504190816-300x300

Pentru a conștientiza beneficiile consumului de fructe și legume, împreună cu Hurom vom  orgsniza  o serie de evenimente de informare cu privire la acest aspect. Aceste evenimente se vor organiza în marile instituții și corporații. În cadrul acestora vor fi organizate și concursuri cu premii deosebit de atractive. Alături de Hurom va participa și un chef bucătar care ne va învăța cum să consumăm fructele și legumele și în ce combinații.

În primul rând adulții trebuie să conștientizeze faptul că un consum de fructe și legume este mai mult decât benefic pentru sănătate și că nu consumă obligați și forțat doar pentru premiile puse în joc.

Folosind cel mai nou storcător prin presare la rece, Hurom obținem un suc ale cărui proprietăți nu sunt modificate prin frecare sau stoarcere. Se obține astfel o stoarcere naturală se păstrează integral vitaminele, mineralele, enzimele, fitonutrienții si antioxidanții.hz

Din cauza unui stil de viață nu tocmai sănătos, influiențat de orele de muncă prea multe, de oboseală,  lipsa timpului liber, adulții au un necesar nutrițional mai scăzut față de copii și adolescenți care sunt în perioada de creștere. Pentru a ajuta organismul să treacă peste toți acești factori negativi trebuie să consumăm fructe și legume. Trebuie ținut cont că femeile au anumite nevoi de nutrienți față de bărbați.

În acest sens se vor diferenția lucrurile astfel: pentru un consum individual de 5 kg de fructe și legume pe săptămână, pentru femei și 6kg pentru bărbați, vor exista și trei premii constând în câte o excursie de două zile pentru două persoane, la munte. La nivel de departament trebuie să se consume 10 kg de fructe și legume pentru a putea pleca o săptămână la munte intr-o tabără de detoxifiere.

În pauza de masă vor fi organizate și sesiuni de utilizare a celui mai nou storcător cu presare la rece. Trebuie observată diferența netă între sucuri obținute prin presare la rece și cele obținute prin alte metode clasice.

Ca premiu de consolare se vor da cinci vouchere de reduceri pentru storcătoare Hurom. Așa cum am menționat și mai sus trebuie să fim foarte conștienți că un consum constant de fructe și legume ne ajută organismul în lupta cu bolile de inimă, obezitatea, a diverselor tipuri de cancer sau cu tulburări ale sistemului imunitar. De aceea, consumul trebuie să fie făcut cu plăcere și nu constrâns de unele împrejurări.

Cei care participă la această campanie de informare vor primi și materiale informaționale atât pentru ei cât și pentru cei de acasă prin care vor învăța cum să consume corect fructele și legumele, dar și care este necesarul zilnic al organismului.

Această campanie va dura timp de 6 luni în toată țara, iar înainte de începere toți cei participanți vor fi sfătuiți să își facă un set de analize uzuale. La terminarea campaniei vor repeta setul de analize și se vor observa schimbările.

Avansul tehnologic al aparatelor Hurom face posibilă obținerea unor sucuri cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale si enzime față de sucurile obținute prin metode clasice.

Sănătatea începe din bucătărie!

Hurom este un prieten de nădejde si un aliat necondiționat!

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017

Lasă un răspuns