Specialistii in cuvinte

Motto: Every story is a big story!

Soundtrack: Star Trek

Let the story begin: anul 2004:

In hatisurile inca intunecate ale limbilor straine, in multitudinea de texte scrise in limbi necunoscute,

intr-o lume avida de cunoastere si descifrare a cat mai multor enigme ale literaturii straine,

apare Swiss Solutions:

Master of words,

Guru of translations,

Lord of the deadlines and

Owner of exquisite wisdom

Au crescut intr-un an cat altii in 10 si iata-i ajunsi in 2017, dupa deja 13 ani de experienta, timp in care profesionalismul, promptitudinea membrilor echipei, acuratețea traducerilor efectuate, disponibilitatea pentru comunicare sunt doar cateva dintre cuvintele care definesc oamenii din spatele unei treduceri, dar si orice serviciu oferit de Agentia de Traduceri Swiss Solutions. Nu degeaba in anul 2016 au fost cotați in Topul celor mai importanți 20 furnizori de servicii de traduceri din Europa de Est, conform clasamentului realizat de Common Sense Advisory.

Extinderea peratiunilor la nivel international, prin deschiderea unui birou in Frankfurt a fost un pas firesc in dezvoltarea agentiei de traduceri.

ascv dz vsdvcdsvds

Si pentru ca in afaceri, profesionalismul este o necesitate, nu o optiune, cursurile de limbi straine pentru firme sunt din ce in ce mai cautate, iar Swiss Solutions ofera aceast serviciu toturor celor interesati de a invata ceva sau sau de a se perfectiona intr-un anumit domeniu. Nu pentru ca Romania nu are avea profesionisti, ci pentru ca scoala romanesca ofera pregatire profesionala doar la nivel general.

Perfectionarea intr-un anumit domeniu (eventual tehnic) se poate obtine doar prin niste cursuri specializate si este vitala in intelegerea domeniului in care activeaza cei care solicita aceste cursuri. Sa ne gandim doar cat de greu ar fi pentru un angajat al unei multinationale din domeniul auto sa inteleaga si sa aplice in practica toti termenii dintr-un catalog tehnic. Si acesta este doar un exemplu.

Cursurile de limbi straine cresc competitivitatea si profitabilitatea oricarei companii care doreste sa investeasca in oamenii sai. Sunt custom made, create in functie de la obiectivele companiei receptoare, astfel incat sa ofere cursantilor, in primul rand, un avantaj lingvistic – cultural in interactiunea cu partenerii straini, dar si o facilitate cu colegii de alte nationalitati.

Si pentru ca Swiss Solutions reprezinta deja un reper important in piata traducerilor specializate, pentru o mai buna comunicare si reprezentare la nivel national, ii putem gasi in Timisoara, Arad si Bucuresti. Sunt foarte activi si in social media, Facebook si Youtube fiind doar doua retele sociale unde ii putem gasi.

Niciodata limbile straine nu au fost mai usor de descifrat!

 

Articol scris pentru SuperBlog 2017

Lasă un răspuns