Cum să folosești butonii în loc de cercei

       În luna martie a anului trecut a trebuit să fim prezenți la o nuntă a celui mai bun prieten al soțului. Ținutele noastre au fost impecabile, pregătite până în cel mai mic detaliu. Cravata, butonii și cureaua erau pregătite pentru a întregi ținuta soțului, cerceii și brățara pentru mine.

        Și iată-ne în ziua cea mai importantă pentru miri. Ne-am pregătit și am plecat spre locul de desfășurare ale evenimentului. Pe drum însă constat cu uimire, dar și cu tristețe că unul dintre cerceii mei s-a rupt. Și acum ce pot face? Parcă fără cercei ținuta mea era incompletă. Ce fac? Ce fac? Cum aveam ceva de mers, am avut puțin timp să mă calmez și să găsesc o soluție.logo.png

        Cu elementele din cercelul care a rămas întreg am putut face o altă pereche de cercei. Dar să vă spun ce am folosit. Mi-a venit ideea de a folosi butonii soțului. Cum au fost cumpărați expres ca să se asorteze cu ținuta mea, această idee m-a salvat. Am reușit până să ajungem la locul petrecerii să fac cea mai frumoasă pereche de cercei care a atras toate privirile. Chiar multe persoane m-au întrebat de unde i-am cumpărat și o colegă de serviciu a zis că vrea și ea o pereche pentru că soțul ei avea niște butoni pe care nu îi mai purta. Pe cât de neobișnuită a fost ideea mea, pe atât de mult m-a salvat la acea petrecere.

         Pe www.answear.ro găsim tot ce vrem la prețuri deosebit de atractive și pentru toate gusturile. Aici găsim branduri de top cu produse 100% originale. În noiembrie 2015, Answear a fost lansat oficial pe piața din România, conținuând trend-ul ascendent al zonei de fashion ecommerce și oferind clienților produse de calitate, care vin în întâmpinarea nevoilor acestora.
În oferta Answear.ro se regăsesc produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, iar portofoliul magazinului online cuprinde peste 300 branduri internaționale de top. 

         Clipul answear pe care îl vedem de puțin timp pe posturile tv îmi place foarte mult și poate oferi idei din care ne putem inspira. Îmi plac foarte mult acele ghete cromate care au fost folosite pe post de oglindă.

         Tot accesoriile soțului m-au mai salvat și în altă situație.  De fel părul meu este puțin cam rebel și trebuie multe produse de coafat și multe ore ca să stea așa cum îmi doresc. După ce am stat mai multe ore la coafor pregătindu-mă pentru petrecerea aniversară a căsătoriei noastre, tot nu am obținut rezultatul dorit. După un vând care a bătut cu putere exact în acea zi importantă pentru noi, am ajuns la localul unde se desfășura evenimentul cu acul de la cravata soțului în părul meu. Am reușit să îmi prind părul într-un mod cât se poate de repede și să și stea cât de cât bine. A fost un rezultat bun doar datorită faptului că soțul a insistat să poarte acel ac de cravată.

         Pentru că Answear oferă pe lângă o gamă largă de produse și foarte multe sfaturi practice și informații putem accepta provocarea propusă de ei. Cum te descurci când ești într-o situație limită.

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2017

Lasă un răspuns