Să nu uităm nicicând să iubim trandafirii

”Să nu uităm nicicând 

Să iubim trandafirii

Ei sunt pe acest pământ

                           Un simbol al iubirii.” – Florin Bogardo

Trandafirul a reprezentat întotdeauna bunătate, frumusețe, noblețe și a avut loc atât în grădinile de la țară, dar și în cele mai frumoase parcuri. Trandafirii ne însoțesc în viața de zi cu zi, de la naștere până la moarte.

Există o multitudine de soiri de trandafiri, cu multe forme și culori ale florilor, însă unii sunt mai diferiți decât toți ceilalți. Este vorba despre trandafirii franțuzești care sunt considerați a fi din categoria premium pentru că înfloresc primăvara devreme și până toamna foarte târziu, dar și datorită faptului că sunt foarte rezistenți. Ei sunt puțini mai scumpi decât ceilalți trandafiri, dar acest preț se reflectă cu siguranță în calitatea lor.

Cum nu există trandafiri fără spini așa nu există grădină fără trandafiri. Și pentru că încă se mai pot planta trandafiri, putem alege dintr-o gamă foarte largă de soiuri de la FamousRoses.eu. Aici găsim de la trandafiri cățărători, la trandafiri tufă sau pentru dulceață, ceai și uleiuri. Putem alege cei mai populari și celebri trandafiri din lume.  În această ”grădină online” fiecare trandafir are povestea lui. Sunt sofisticați, misterioși dar și romantici.

Dacă vrei ca și grădina ta să  arate precum celebrele grădini din Franța sau Monaco trebuie neapărat să ai în centru atenției un trandafir cu flori mari. Ei sunt preferații iubitorilor și cultivatorilor de trandafiri. Sunt foarte apreciați pentru forma și mărimea bobocilor și a florilor. Pe bună dreptate găsim în această categorie trandafiri care au primit numele celebrei Edith Piaf sau Julio Iglesias. Aceste flori sunt un adevărat premiu pentru grădina fiecăruia.

Și pentru că trandafirii sunt foarte des întâlniți și în cosmetică sub formă de uleiuri damascena rose este soiul ideal pentru așa ceva. Acesta se mai poate folosi și pentru dulceață și ceaiuri iar rezultatul final are un  mare rafinament și o delicatețe aparte.

Toți trandafirii cumpărați de aici sunt din Franța și Germania, de la cele mai recunoscute pepiniere și sunt livrați împreună cu un certificat de calitate și garanție că toți butașii se vor prinde și culoarea corespunde. Ce este cel mai important de reținut este faptul că în cazul în care nu ceva nu corespunde cu certificatul de calitate și garanție, butașii vor fi schimbați gratuit.

FamousRoses.eu este garanția satisfacției 100%!

”Nu este adevărat

Că sunt flori trecătoare

Surâsul lor curat

Niciodată nu moare.” – Florin Bogardo

Lasă un răspuns