Lumină caldă sau lumină rece?

         Iluminatul casei este la fel de important ca și modul în care o decorezi și are aceleași efecte asupra atmosferei generale din casa ca și culoarea pereților. Un spațiu iluminat corect îl pune în valoare, îl amplifică vizual. Pentru a avea un iluminat corect trebuie să ținem seama de utilitatea fiecărei încăperi. Nu toată lumea ține cont de aceste câteva reguli atunci când se gândesc sa ilumineze o casă. Mulți consideră că dacă au pus un bec gata au lumină în casă și nu mai trebuie altceva.

       De exemplu, un living spațios trebuie împărțit pe zone de interes, adică zone de relaxare, de citit, de vizionat la tv și în funcție de acest lucru se aleg mijloacele de iluminat. De exemplu se pot folosi spoturi led direcționate spre fotolii pentru a asigura lumina optimă pentru citit.spot led Pentru a diminua contrastul cu televizorul se pot amplasa în spatele lui mici surse de lumină.

       Iluminatul casei poate modifica aspectul casei și influențează atmosfera. Iluminatul a depășit statutul de funcționalitate, acesteia adăugându-se și designul și stilul corpurilor de iluminat. 

      Trebuie să ne gândim foarte bine atunci când alegem corpurile de iluminat și mai ales unde le amplasăm pentru a avea un maxim de utilitate. Pentru dormitor trebuie să alegem o lumină caldă pentru că aici este locul nostru de relaxare, de liniște. Aici se potrivesc cel mai bine aplicele de perete, lampadarele. La magazinul SavElectro putem găsi o gamă foarte variată de corpuri de iluminat. Mie mi-au atras atenția aceste corpuri de iluminat vintage . lampadarPentru cei care iubesc stilul vintage aici este locul perfect pentru a găsi corpuri de iluminat . Atunci când ai o lumină aleasă corect și amplasată pentru fiecare zonă de interes parcă și ambianța casei se schimbă. Parcă este mai primitoare, mai luminoasă și starea de spirit este alta.

         Chiar dacă afară este frig, de exemplu, sau plouă și este urât, cu aceste corpuri de iluminat de la SavElectro  uiți de tot și să te simți confortabil.

        Cu SavElectro avem garanția unor produse de calitate, a unor clienți mulțumiți 100%.

Lasă un răspuns