Vacanța specială cu programul Work & Travel USA

    Nu cred că există cineva care măcar odată să nu se fi gândit la cum ar fi dacă ar fi în America. Măcar să viseze la ceva atunci când se uita la un film. Pe toți ne fascinează acest continent atât prin peisaje, cultură, mentalitate. De când eram mică visam că o să ajung în America să vizitez Statuia Libertății și să fiu precum Michael Jackson în vârful făcliei.

   Pentru unii oameni ideea de a trăi visul american este cât se poate de adevărată și de aproape prin programul work and travel. Acesta este un program de schimb cultural internațional al Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii, care permite studenților la zi din diverse țări ale lumii să meargă în vacanța de vară în Statele Unite pentru a lucra și a călători.

    Acest program are o serie de beneficii printre care cel mai important din punctul meu de vedere fiind acela că ai ocazia de a învăța foarte bine limba engleză. Pe lângă acesta mai este șansa de a lega prietenii frumoase cu studenți din alte țări, de a interacționa cu o cultură nouă și a o compara cu cea din țara de proveniență.fără titlu

    Cu Work and Travel Vacante Speciale combinăm utilul cu plăcutul. Poți să alegi unde să lucrezi în timpul liber, să vizitezi numeroase locuri deosebit de frumoase, dar în primul rând să înveți ceva nou, câte ceva din noua cultură și din obiceiurile oamenilor de acolo.

    Poate că pentru început este mai greu, poate trebuie o săptămână de acomodare, dar odată ajuns acolo îți dai seama că ai parte de o experiență unică în viată. Că doar o dată în viață ai până în 30 de ani ca să poți face parte din programul work and travel. Odată ajuns îți dai seama că este exact așa cum ai văzut în filme.

    Dacă ar fi să particip și eu la acest program cred că aș căuta un loc de muncă la un parc de distracții- de exemplu să vând bilete la intrare. Consider că este un loc unde poți interacționa cu foarte mulți oameni, poți conversa și așa mi-aș îmbunătăți și vocabularul limbii engleze. Pentru că în America este foarte cunoscut faptul că se mănâncă foarte multe gogoși, un alt loc de muncă pe care aș putea să îl caut ar fi într-o tonetă sau rulotă unde se vând gogoși- la propriu, nu la figurat:) Din acest punct de vedere aș fi cea mai fericită deoarece din punctul meu de vedere gogoșile sunt cel mai rafinat dulce posibil.

    Pe lângă muncă și învățat aș profita la maxim de posibilitatea de a călători. În acest fel vacanta cu work and travel ar fi și mai plăcută. Indiferent în ce colț al Americii aș fi, cu siguranță aș călători până la Statuia Libertății, Cascada Niagara, New York și Las Vegas. 

    În Las Vegas aș participa la un concert Celin Dion pentru că se știe ce spectacol în adevăratul sens face de fiecare dată atunci când cântă acolo. Nu ar conta prețul biletului pentru că e o șansă unică. Pe lângă minunatul spectacol al lui Celin Dion nu aș rata spectacolul oferit de renumita Fântâna Bellagio care atrage numeroși privitori în fiecare seară.

    Pe lângă aceste obiective de vizitat primul în top este renumita plajă care a apărut în filmul Sunset Beach. Urmăream acest serial cu mare plăcere de fiecare dată și îmi imaginam că mă plimb și eu pe acolo, că nu ratez în nicio seara asfințitul soarelui.

    Cu ajutorul celor de la CND Vacanțe Speciale poți spune prietenilor ”da, am fost în State!”, îți poți îndeplini un vis, poți spune că, într-adevăr ai trăit visul american.

    Eee, ce bine era să am acum sub 30 de ani să mă pot înscrie și eu în acest program! Dar nu-i nimic, încă mai visez că voi ajunge să vizitez America!

Never say never!

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2017

Lasă un răspuns