Before / After cu Answear

          Despre importanța vestimentației s-a vorbit din cele mai vechi timpuri. Hainele sunt deseori considerate ca o prelungire a ființei noastre și modul în care ne îmbrăcăm dezvăluie propria părere despre noi înșine. Sunt multe situații de viață în care ne dorim să facem o impresie bună: la un interviu, la aniversarea cuiva drag, la o întâlnire, etc. In toate astfel de situații hainele joacă un rol deosebit de important.

          Pentru că ,în general, noi femeile preferăm pentru o ocazie specială să purtăm o rochie și eu am ales pentru un eveniment în familie să port o rochie. Am început căutările cu aproximativ o lună jumătate. După multe căutări atât în magazine online cât și în cele propriu-zise, am găsit atât modelul, dar mai ales culoarea potrivită. A fost nevoie doar de un mic retuș și rochia mea mult dorită a fost gata. Doream o anumită culoare a rochiei pentru a fi puțin asortată cu costumul soțiului.Eram cea mai fericită că totul era pe gustul meu, inclusiv încălțămintea.

         Ziua începe destul de agitată, cu multe drumuri, dar într-un final ajungem seara la locul evenimentului. Cum eu eram tare mândră de noua mea rochie abia așteptam să ajungem. Totul era bine și frumos, invitatii soseau rând pe rând, iar seara se anunța una deosebit de reușită. Am văzut că au fost câțiva invitați care nu ajunseseră, dar nu îmi făceam probleme pentru că anunțaseră că întârzie puțin.

        Atmosfera era deosebit de plăcută, invitații se simțeau bine, iar mie la un moment dat ” mi s-a rupt firul filmului”. Atunci când a ajuns și grupul de ”întârziați”, una dintre doamne avea fix aceeași rochie ca a mea. Pentru orice femeie, acesta este cel mai mare coșmar. Așa ceva nu se putea întâmpla! Cum să fie ca a mea când nici nu suntem din același oraș și nu este luată dintr-un magazin online.

           În acel moment am dispărut de la petrecere aproximativ o jumătate de oră ca să salvez situația. Cum acasă nu mă puteam duce să mă schimb, am improvizat puțin cu un șal și o broșă, iar rezultatul a fost deosebit. Doar o parte din frumoasa mea rochie se mai vedea. A fost chiar foarte admirată noua mea ținută. Și așa seara a continuat și noi ne-am simțit foarte bine la acea petrecere.

         Dar poate dacă rochia mea era cumpărată online nu mai exista acea problemă. La acea vreme am căutat și la Answear pentru că știu că aici găsesc rochii elegante de seară  deosebite, dar nu mi-a atras atenția nimic. Acum sunt foarte multe modele și parcă îmi vine să cumpăr din fiecare câte unul. Poate mă aflu iarăși în vreo situație de genul celei povestite, măcar să am cu ce să schimb ținuta. 🙂

       Și pentru că se apropie sezonul rece toți avem nevoie de ceva lejer și care să ne protejeze de frig. Cizmele și botinele sunt cele mai potrivite. Și cum se spune că o pereche de încălțăminte aleasă potrivit cu ce suntem îmbrăcați salvează o ținută aici găsim cele mai frumoase modele.

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2017

Lasă un răspuns