Cum ar arăta bucătăria bunicii renovată cu cuarț?

    Copilăria petrecută cu bunicii este cea mai frumoasă perioadă. Plimbările sau mersul la pescuit cu bunicul sau ”supravegherea” bunicii atunci când face ceva dulce dau farmec copilăriei și oferă amintiri care vor rămâne pentru totdeauna.

    Pentru ca bunicul meu a fost bucătar și majoritatea timpului o petrecea în bucătărie mie îmi plăcea să stau lângă el de fiecare dată. Îl urmăream de fiecare dată cu mare atenție, nu ratam nicio mișcare și puneam tot felul de întrebări, după spusele lui. Cu timpul am crescut și de fiecare dată îl ajutam cu mare drag, mai ales în perioada sărbătorilor când bucătăria era învăluită de mirosuri divine.

    Acele timpuri au trecut parcă prea repede, dar pasiunea pentru tot ce ține de bucătărie este din ce în ce mai mare. Răsfoind caietul cu rețete al bunicului mă gândesc cum ar arăta bucătăria în care am petrecut atât timp renovată? Și nu oricum renovată, ci folosind quarț?quart 

    Da, ați citit bine: quarț. Poate vă întrebați de ce tocmai acest material? În primul rând pentru că este deosebit de rezistent și are o flexibilitate superioară. Alt motiv  pentru care aș alege acest material este rezistența la produsele chimice de curățenie, la zgârieturi, spargere și temperaturi înalte. Nu de puține ori mi s-a întâmplat să scot ceva de la cuptor și să pun tava repede pe blatul de bucătărie după care constatam că au rămas urme de la fierbințeala tăvii. Cu acest material acest lucru va fi uitat imediat. 

    Pe lângă toate aceste atuuri cel mai important este acela că este antibacterian.

    Cu o multitudine de culori din care avem posibilitatea de a alege, quarțul oferă o frumusețe aparte atât bucătăriei cât și băii. Și cele mai pretențioase persoane pot găsi o culoare potrivită pentru gustul lor.

   Este foarte potrivit și pentru renovarea băii tocmai datorită faptului că este un material antiderapant și ușor de întreținut.

    Prin paleta de culori nelimitată și gama diversificată de dimensiuni ne putem pune imaginația să lucreze puțin și astfel să obținem un loc care să ne reprezinte și de care să fim foarte mândri. Quarțul este unul dintre materialele de foarte bună calitate la care putem apela cu încredere atunci când ne hotărâm sa renovăm casa. 

    Acum că am descoperit care sunt punctele forte ale acestui minunat material mă gândesc tot mai mult să îmi renovez bucătăria folosind quarțul. Casa bunicilor care acum este a mea va avea alt aspect, iar bucătăria în care am stat cu bunicul va avea un aer modern dar care va păstra parcă puțin din farmecul acelor vremuri atât de frumoase.

Lasă un răspuns