Pune dantura pe primul loc

        In vremurile actuale în care trăim, succesul profesional este dorit de majoritatea oamenilor. Un zâmbet frumos, dar mai ales sănătos poate garanta de foarte multe ori acest succes. O dantură frumoasă oferă  oamenilor un zâmbet agreabil, făcându-i mult mai încrezători în propria persoană, siguri pe ei şi nu în ultimul rând, mult mai îndrăzneţi.  De multe ori am zis că ne-am dori ”un zâmbet de vis” așa ca la Hollywood, dar nu toata lumea știe că trebuie un minim de îngrijire sau ceva mai mult și anume intervenția medicului dentist.

          Sunt foarte multe cabinete stomatologice, dar parcă unele dintre ele pur și simplu nu îți inspiră încredere. Și cum știm că la dentist te duci cu mare frică nu îți vine să intri în primul cabinet pe care îl găsești.

           Din fericire sunt și cabinete stomatologice care ies puțin din tipare, cu medici care știu să comunice cu pacientul,  care știu să ofere încredere și compasiune. În această categorie se află cabinetul stomatologic Cris-Smile. Aici poți veni cu toată încrederea, fără frică și pleci cu zâmbetul pe buze.

           Da, știu că mulți spuneți că nu există așa ceva, dar credeți-mă că există. Medicii au învățat că trebuie să oferi încredere pacienților. Și nu numai acest lucru recomandă acest cabinet. Tratamentele de specialitate sunt eficiente și de durată, iar aparatura folosită este de ultimă generație.

           Foarte mulți dintre noi ne speriem puțin când auzim de implantul dentar. Pornim din start de la ideea că nu vrem așa ceva, că e foarte scump, că poate se rezolvă și altfel. Un implant dentar este cea mai bună soluție restaurativă.

           Dacă în trecut unica variantă pentru substituirea unui dinte sau a mai multor dinți erau restaurările dentare( proteze, coroane, punți dentare), tehnologiile avansate permit acum și alternative mult mai eficiente prin fixarea chirurgicală de implanturi dentare.

           Cu un implant dentar ne putem recupera zâmbetul și încrederea în sine. Acest implant este doar o rădăcină dentara artificială ce imită rădăcina naturală. Procedura de implantare este complet nedureroasă și se realizează în două faze: faza chirurgicală și faza protetică.

Faza chirurgicală se realizează sub anestezie locală sau sedare generală asistată.

            Pentru că pierderea dinților naturali este o etapă traumatizantă pentru fiecare dintre noi, implantul dentar este o soluție stabilă și pe termen nelimitat. Pacientul nu are acea senzație de corp străin în gură.

          Această procedură este singura soluție restaurativă care se apropie cel mai mult de dinții naturali. Are și avantajul de a permite imediat reîntoarcerea la viața normală, inclusiv la obiceiurile alimentare vechi.

           Pentru a prelungi cât mai mult viața dinților naturali trebuie să acordăm în fiecare zi câteva minute pentru igiena orală și să facem o vizită la medicul de specialitate măcar o dată la șase luni. Cu aceste minime două reguli nu se ajunge la ultima soluție și anume la implantul dentar. Nu în ultimul rând trebuie să  îi învățăm și pe cei mici că medicul dentist nu e ”nenea acela rău care  face să ne doară dinții” ci că este un prieten al nostru care ne tratează.

           Datorită cabinetului Cris-Smile teama de medicul dentist nu mai există!

           Mergeți la cabinetul stomatologic și nu uitați că 40 de secunde de compasiune reduc teama pacientului!

Lasă un răspuns