Au început înscrierile pentru Blogathon 2018

Acum pot spune că a venit iarna în adevăratul sens al cuvântului. Dar nouă nu ne pasă pentru că avem cu ce să ne ocupăm timpul.

Blogathon 2018 se desfășoară în perioada 19 februarie-1octombrie 2018. Foarte important de reținut este faptul că orice blogger trebuie să scrie un articol pe blogul personal prin care să își anunțe participarea în cadrul acestei campanii. Acest articol trebuie scris  cât mai repede și apoi înscris în formularul de participare. Abia după ce acest articol a fost înscris în formularul de participare orice blogger se poate înscrie la ce campanie individuală dorește.

Orice blogger poate câștiga premiile corespunzătoare campaniilor individuale din cadrul competiției Blogathon 2018, indiferent de locul ocupat în Clasamentul Blogathon 2018. La Blogathon 2018 se realizează clasament pentru fiecare user, nu pe blog (un user poate participa cu mai multe bloggerii).

Pentru a câștiga pachetul de premii garantate oferit ocupanților primelor 40 de poziții ale Clasamentului Blogathon 2018 este obligatoriu anunțarea participării  la Blogathon 2018.logo blogathon

 

Momentan in cadrul campaniei Blogathon 2018 sunt in desfasurare doua campanii individuale: campania Vidaldent si campania Onore.ro.

Anul acesta Blogawards ofera premii atractive pentru primii 40 de participanti aflati in clasamentul final.

Acestea fiind spuse va doresc inspiratie la scris si sa va aflati pe locuri fruntase.

Lasă un răspuns