Casa de comenzi iti sare in ajutor

    In zilele noastre totul se desfasoara cu repeziciune, parca toti oamenii sunt grabiti si nu  mai au deloc timp pentru activitati pe care le faceau in alti ani. Parca toti vrem sa fim serviti cat se poate de repede negandindu-ne ca trebuie ceva timp pentru a realiza acea comanda, vrem sa ajungem cat mai repede intr-un loc anume, nu mai avem rabdare sa stam la rand intr-un magazin, sau ni se parte o eternitate ca stam in statia de metrou si asteptam 5 minute.

    Tocmai din aceste considerente se dezvolta foarte mult comertul on-line. Nu de putine ori am vazut oameni in metrou care isi faceam in acest fel cumparaturile de pe site-urile specializate. Poate este mai comod asa, poate suntem multumiti ca ne vin cumparaturile la usa si noi avem impresia ca avem mai mult timp asa. In majoritatea cazurilor ni se percep taxe suplimentare si ajungem sa platim mult mai mult decat am face cumparaturi fizic. Sunt taxe de transport, de magazimaj, etc…imagine-vindem-inceput[1]

    De curând am avut placerea de a descoperi in site de unde poti face cumparaturi fara costuri de manipulare a produselor. Daca ai nevoie de materiale de constructii, aici gasesti tot ce trebuie. Fiecare client este tratat in functie de ce vrea sa cumpere si de cantitatile dorite. Ce mi se pare foarte interesant este faptul ca preturile nu sunt afisate asa cum sunt pe alte site-uri de comert on-line. Aici pretul este in functie de cantitatea cumparata. Marfa este de cea mai buna calitate si ajunge la cumparator direct de la producator si ce este cel mai important este ambalata corespunzator. Deci pierderi sau deteriorari zero!

    Hotarandu-ne sa renovam putin casa si curtea din fata casei am consultat putin ofertele gasite pe acest site. Ce este foarte interesant si nu am gasit la nici un alt site de comert on-line este faptul ca poti beneficia de o reducere la o comanda daca filmezi livrarea produselor si le trimiti filmuletul. Poate este greu de crezut, dar chiar asa se intampla. Gama de produse din care iti poti alege este una foarte variata de la acoperisuri ,tigla metalica, usi de garaj, policarbonat, tencuiala decorativa Weber la piatra naturala, piatra decorativa, etc…

     Pentru persoanele fizice este foaret avantajos sa isi comande de aici toate materialele de constructie de care au nevoie prin aceasta casa de comenzi. Nu de putine ori am fost consiliati gresit si am cumparat implicit ce nu trebuia. Aici asa ceva nu se va intampla niciodata pentru ca sunt consilieri dedicati care ne pot oferi detaliile de care avem nevoie.

      Si pentru ca ne dorim sa castigam timp, de aici poti cumpara absolut tot ce iti trebuie fara a fi nevoit sa mergi prin mai multe magazine sau depozite si sa mai si compari preturile.

     In momentul livrarii faci si un filmulet si beneficiezi de o reducere considerabila la comanda. Totul este simplu si rapid. Cred ca daca aceasta idee ar fi preluata de tot mai multi din comertul on-line ar avea mai mult de castigat atat vanzatorul cat si cumparatorul. Stiu ca aici este vorba despre materiale de constuctii si ca trebuie cumparate in cantitati mai mari, dar cred ca ar putea fi gasita o solutie de a fi folosita si daca vrem sa cumparam electronice, electrocasnice, imbracaminte, etc…Pentru ca nu exista marfa pe stoc nu exista costuri de manipulare a produselor, deci automat sunt mai ieftine.

     Sub sloganul vindem mult fiindca vindem ieftin se desfasoara o aactivitate foarte bine pusa la punct din toate punctele de vedere, fara pierderi, deteriorari de materiale si ce este cel mai important – cu cei mai multumiti clienti care sigur revin si pentru alte proiecte.

***Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018***

Un gând despre &8222;Casa de comenzi iti sare in ajutor&8221;

Lasă un răspuns