Laserul poate fi util si in quilling

Una dintre cele mai mari pasiuni ale mele este origami( cu tot ce deriva de aici-quilling, kusudama, etc…). Totul a pornit de la o rubrica in emisiunea Teleenciclopedia de acum ceva ani. La acea vreme am zis ca este ceva foarte complicat, cum sa pot eu face asa ceva? Sa obtin din niste fasii de hartie adevarate opere? Nuu, n-am eu atata rabdare!

De când am vazut acea rubrica si pana am facut prima floare quilling a trecut ceva timp. Am cautat pe internet imagini si filmulete despre aceasta arta si m-a atras din ce in ce mai mult. Primele lucrari nu au fost unele foarte grele, poate de aceea am reusit sa le fac din prima incercare. Cu timpul mi-am dezvoltat tehnica foarte bine, am investit in instrumentele necesare, iar lucrarile sunt mai complexe. La inceput imi cumparam fasiile necesare pentru ca nu ma incumetam sa le tai eu singura la dimensiunea dorita. Acum imi fac eu fasiile pentru fiecare lucrare.

Imi place foarte mult aceasta arta a rasucirii fasiilor de hartie si incerc sa imi rezerv putin timp in fiecare zi pentru cate o lucrare.

Cu ajutorul quilling-ului am realizat o multime de decoratiuni pentru perioada sarbatorilor. De cativa ani eu nu mai cumpar decoratiuni, mi le fac singura, fie decoratiuni pentru pomul de iarna, fie pentru casa. Folosesc fie hartie cumparata fie hartie reciclata. Dupa ce am facut cadou cateva astfel de decoratiuni am primit si cateva comenzi de la colegi de serviciu sau alte persoane pe care nu le cunosteam. Au avut un impact neasteptat. Imi face o deosebita placere sa vad ca oamenii apreciaza munca mea!bcl-0503mu-1[2]

Pentru ca simt nevoia sa imi personalizez intr-un mod profesionist lucrarile mele am cautat solutii in acest sens. Astfel am aflat de gravatorul laser care ar putea fi de mare ajutor. Acest aparat ofera multiple solutii de gravare pe orice fel de material. Pentru necesitatile mele cel mai potrivit tip de gravor laser este GRAVORUL BODOR BCL-0503MU. Este de dimensiuni mici si poate fi asezat atat pe masa de lucru cat si pe birou. Ce este foarte important la acest gravor este faptul ca poate fi controlat folosind o aplicatie pentru Android sau IOS. Cum toata lumea este acum conectata la tot felul de aplicatii si implicit la internet, aceasta caracteristica a tuturor gravoarelor Bodor este foarte importanta.

Cei de la Colop Romania importă și distribuie gama completă de gravatoare laser Bodor pentru a acoperi astfel necesitățile oricărei producții publicitare, fie că este vorba de gravare sau de marcare pe diverse tipuri de materiale.

Acest tip de laser ma ajuta sa imi personalizez lucrarile mai mari, de exemplu ramele care sunt de obicei din lemn de la tablourile quilling.

Pe viitor imi propun sa aprofundez cat mai mult aceasta arta prin urmarea unor cursuri in care pot sa asimilez cat mai mula informatie.

In loc de incheiere va arat una din primele mele lucrari.IMG_20170215_163335Acest articol a fost scris pentru Superblog 2018.

Un gând despre &8222;Laserul poate fi util si in quilling&8221;

Lasă un răspuns