Investitia de durata

Pe langa pasiunea pentru gatit mai am si alte pasiuni – gradinaritul si cresterea pasarilor de curte. Imi place ca inainte de a ma apuca de gatit sa merg in gradina si sa imi culeg legumele de care am nevoie. Asa le simt mirosul proaspat si ascult albinele care roiesc de zor printre tufele de dovlecei de exemplu. Este o reala incantare sa aduni din cuibar cateva oua si sa fii sigur ca mananci ceva sanatos si cu multiple beneficii asupra organismului.

Dar cum nu prea se poate si gradina de legume si gaini libere am inceput sa caut solutii pentru a beneficia totusi de ambele. Dupa o cautare amanuntita am ajuns la ideea ca imi este de mare ajutor un gard care sa delimiteze perimetrul gradinii. In acest fel pasarile se pot bucura in continuare de libertate. Am consultat oferta magazinului Fier.online si am gasit ce imi trebuia – un sistem de gard. Aceasta gama este foarte diversificata. In functie de cele necesare gasim panouri bordate zincate, panouri bordate verzi. Pentru cele din urma am optat si eu. Panourile bordurate reprezintă modalitatea ideală de împrejmuire a diverselor suprafete. Sunt confecționate prin sudarea sârmelor zincate în prealabil ce asigură protecție împotriva coroziunii.

Folosirea acestor panouri are si o serie de beneficii: robustețea- este conferită de procesul modern de producție prin sudare în puncte și prin presarea plasei în profil bordurat; durabilitate- zincarea prealabilă a sârmei conferă panoului protecție împotriva coroziunii; montare-demontare rapide- folosirea sistemelor de prindere a panourilor scurtează durata de montare și demontare a acestora.

Dimensiunile de 1500/2000mm/3.5mm sunt avantajoase pentru o folosire optima fara prea multe pierderi. Aceste sisteme prezinta siguranta pentru locurile unde sunt folosite. Folosindue-le pot fii sigura ca nu imi gasesc dimineata gradina de legume devastata de vreo pasare de curte sau vreun iepure care a atentat la varza mea:)

Cu putina documentare si cu putin ajutor din partea sotului ne putem bucura de roadele gradinii noastre de legume. Si gainile noastre sunt fericite ca pot avea destul spatiu in curte.

Lasă un răspuns