OSB – intre utilitate si randament

Totul a inceput intr-o zi de primavara atunci cand ne-am hotarat sa renovam casa de vacanta de la munte. Renovare de la A la Z. Au urmat cateva zile de cautari si recomandari despre cele mai bune materiale si despre locul din care sa gasim tot ce ne trebuie.Cum in zilele noastre totul se desfasoara pe repede inainte am decis sa ne aprovizionam cu tot ce ne trebuie dintr-un magazin online.

Dupa mai multe cautari am gasit magazinul online Osbtego. Si de aici mai departe a intrat sotul in actiune. A consultat site-ul si a decis ca OSB comercializat aici este ceea ce ne trebuie noua. Pentru ca trebuia sa schimbam si parchetul am folosit placile OSB pentru o mai buna izolare termica. Aceste placi au fost lipite direct pe sapa apoi a fost montat parchetul. Am folosit placi OSB 3 de 10 mm.

Aceste placi pot fi folosite atat in interior cat si in exterior in medii umede.
Calitatea placii este data de utilizarea indeosebi a lemnului de pin fibros de orientarea aschiilor si de alcatuirea aschiilor in trei straturi.
Datorita orientarii speciale a aschiilor din straturile de mijloc si suprafata, placile OSB prezinta o particularitate din punct de vedere al comportamentului mecanic: rezistenta la incovoiere si rigiditatea din incovoiere (modulul de elasticitate) a placilor este de circa 2,5 mai mare pe axa principala (axa de rezistenta), comparativ cu cea secundara.

Datorita dimensiunilor acestor placi: grosime-10mm, lungime-2500mm si latime- 1250mm pot fi folosite foarte eficient fara prea multe taieturi. Se incadreaza perfect atat pentru pardoseli, plansee sau pereti.

Acest magazin online este foarte eficient pentru simplul fapt ca ai tot ce iti trebuie intr-un singur loc. Livrarea se face in 24 de ore, cu transport rapid si cu plata la livrare. Pe langa toate aceste beneficii cel mai inportant este suportul tehnic pe care il avem la dispozitie.

Si dupa o munca ce a durat o luna de zile casa de vacanta ne surade din nou. Are o stralucire noua si este parca mai primitoare. Cu siguranta vom petrece cele mai frumoase vacante la munte!

Lasă un răspuns