Încă puțin și începe SuperBlog 2019

Școala a început de ceva timp, facultățile mai au puțin și încep și ele, deci este cazul să înceapă și SuperBlog 2019. Am fost în vacanțe. in concedii, la multe,la mare așa că acum trebuie doar să avem inspirație și să trecem la treabă, adică la scris.

Mai este foarte puțin și ne aliniem la linia de start pentru această minunată competiție a bloggerilor. La 1 octombrie se lansează prima probă. Cum deja suntem obișnuiți vom avea parte de termene limită, de cerințe pe care trebuie să le respectăm atunci când scriem un articol. Dar toate acestea constituie farmecul competiției.

Și ca orice competiție care se respectă sunt și numeroase premii, iar la unele probe sunt premii pentru toți participanții.

Se câștiga premii – atât la probele la care participi, în funcție de punctajul obținut, cât și per total, după ordinea în clasamentul final. Pentru această ediție s-au alocat premii în valoare totală de peste 25.000 lei. Ocupanții podiumului vor primi următoarele premii cash:

  • Locul 1 – 3000 lei
  • Locul 2 – 2000 lei
  • Locul 3 – 1000 lei

Toate întrebările și nelămuririle își au răspunsul pe pagina de facebook, în regulamentul competiției sau prin e-mail la adresa superblog@swissplan.biz.

Așadar, ne întâlnim la START pe 1 octombrie.

Sa avem spor și inspirație!

Lasă un răspuns