Ajutoare de nădejde de la Asevi și Sano Vita

Perioada sărbătorilor de iarnă este cea mai frumoasă din an. Parcă nicio altă sărbătoare nu are farmec precum sărbătoarea Crăciunului. Și dacă este și zăpadă magia este completă. Cei mici așteaptă cadouri de la Moș Crăciun, iar cei mari au misiunea de a păstra totul în ordine și de a avea totul sub control.

De obicei în această perioadă este mare agitație, mai ales în bucătării. Gospodinele trudesc pentru a face cât mai multe preparate specifice sărbătorilor de iarnă. De multe ori după câteva ore bune de muncă bucătăria arată ca un mic câmp de luptă – vase multe de spălat, pete de grăsime în jurul aragazului sau grăsime arsă pe diverse forme de copt sau gătit.

De curând am primit produse de curățenie de la Asevi. Îmi sunt de mare ajutor pentru a face curățenie mult mai repede si fără să acumulez și mai multă oboseală. Degresantul de la Asevi este foarte eficient în lupta cu petele de grăsime rezistente. Eu am folosit această soluție pentru a curăța hota, iar rezultatul este peste așteptări.

Soluția pentru multisuprafețe m-a ajutat să curăț eficient mai multe tipuri de suprafețe cum ar fi blatul de bucătărie, mobila sau geamurile. Am avut o experientă plăcută și cu detergentul pentru rufe negre sau închise la culoare. De obicei rufele negre parcă își pierdeau din strălucirea lor inițială, dar acum ele sunt ca noi.

Produsele Asevi au apărul pentru prima data în Spania acum 50 de ani, iar la noi în țară au intrat acum 25 de ani. Principala responsabilitate a producătorilor este de a oferi soluţii din ce în ce mai bune avand ca bază calitatea, cele mai bune materii prime, cea mai înaltă tehnologie şi eficienţă. Țelul maxim este punerea la îndemână de soluţii creative prin produse unice concepute pentru a face viaţa mai uşoară, confortabilă şi plăcută. Din acest motiv ei fac din căminul nostru un loc special cu produse inspirate de nevoile noastre, respectând mediul inconjurător.

Alături de produsele Asevi am primit și produse de la Sano Vita. Eu le folosesc în mod frecvent în diferite preparate pe care le fac. Cel mai des folosesc mixul de seminte sau semințele de dovleac la pâine- fac foarte des pâine în casă din făină măcinată la moară, grăunțele fiind din recolta proprie. În această perioadă am folosit pudra de roșcove la cozonaci în loc de cacao, iar rezultatul a fost uimitor.

Produsele Sano Vita sunt pe piața românească de aproximativ 25 de ani. Misiunea lor a început într-o perioadă când oamenii cumpărau mâncare doar ca să se sature fără să se gândească la aportul nutrițional, la colesterol sau vitamine.

 Intr-o cultura unde a avea carne pe masa in fiecare zi era semn de bunastare, iar prajeala, grasimea si zaharul stateau la baza alimentatiei, solutia Sano Vita a fost destul de greu de implementat. In 1995, cand firma si-a inceput activitatea, romanii nu erau familiarizati cu modelul de alimentatie propus de noi. Spre exemplu, obiceiul de a manca cereale, semințe și fructe deshidratate la micul dejun, era inexistent. Ei sunt printre primii care au adus fulgii de cereale in Romania si unii dintre cei dintai care au asezat la locul potrivit produsele din soia nemodificata genetic.

Este o deosebită plăcere să folosesc produse de calitate, iar rezultatele obținute sunt deosebite – muncă mai puțină și eficientă, rezultate pe măsură și de durată. Folosind aceste produse îmi pot permite să petrec mai mult timp de calitate cu cei din familie.

Lasă un răspuns