Branzeturi de la ferma

Brânză De la fermă

De curând am primit o surpriză De la fermă. Am fost foarte bucuroasă când am descoperit aceste produse minunate. Chiar au gust, chiar simți că mănânci ceva de calitate. Această brânză De la fermă îmi aduce foarte bine aminte de brânza pe care o mâncam atunci când eram mică – acea brânză făcută in casă de bunica.

Branzeturile si lactatele fac parte din cultura culinara a romanului de mii de ani incoace. Romanul este un maestru in colectarea si procesarea laptelui si obtinerea unor sortimente alese de iaurt, chefir, smantana, cas, perle de branza sau cascaval. Fara o lingura de smantana grasa cu care sa dregi ciorba de burta, sau o bucata de cas langa mamaliga nici nu putem vorbi de bucataria romaneasca, iar majoritatea retetelor noastre traditionale cer branzeturi si lactate de calitate. 

Dintre produsele primite brânza de burduf m-a cucerit pe loc.

Brânza de burduf este un produs tradițional, poate cel mai vechi sortiment de brânza fabricat în Romania, atestat în numeroase scrieri încă din sec XIV.

Acest produs deosebit se fabrică prin frământarea cașului maturat din lapte de oaie și vacă, se adaugă doar sare pentru gust și conservare.

Burduful are o culoare uniformă alb-gălbuie, fără goluri și granulații de consistența unei paste mai tari, potrivit de sărată.

Ferma cu Omenie obține pentru al doilea an consecutiv, în 2019 Premiul pentru cea mai bună brânză de burduf din România. Premiile câștigate sunt o certitudine a calității produselor pe care le comercializează Ferma.

Ferma a pornit la drum acum 22 de ani cu o echipă formată din oameni inimoși și dornici de a porni o afacere de familie. Așa a luat naștere o fermă modernă care administrează peste 800 hectare de teren arabil cultivate majoritatea cu cereale și o pășune de 200 hectare. Fabrica companiei este una din cele mai importante investiții în lactate din județul Alba și zonele învecinate.

Recomand aceste produse cu mare drag! Chiar au gust autentic de produse naturale!

Lasă un răspuns