reincarcare

Promovarea excelentei

Din 2013 re-incarcare.ro ofera servicii de reincarcare instant, eficient si sigur care usureaza demersul de accesare si plata. Astfel se elimina pasii inutili in scopul eficientizarii metodei de reincarcare a creditului telefonului indiferent de retea.

Pentru ca acum putem face aproape tot on -line si reincarcarea cartelei a devenit ceva foarte simplu si eficient. De exemplu pentru o reincarcare Vodafone trebuie urmati doi pasi simpli – selectam valoarea reincarcarii, datele de contact apoi facem plata si gata.

Imi aduc aminte ca atunci cand am cumparat primul telefon cu o cartela reincarcabila nu exista serviciul online. Trebuia sa merg de fiecare data la un centru Vodafone- eu avand numar in aceasta retea si sa cer o reincarcare de o anumita suma. Primeam un bon foarte lung cu codul si instructiunile de urmat. Nu era nici macar posibilitatea de a reincarca direct numarul de telefon.

Acum totul este asa de simplu ca avem timp sa ne ocupam si de altceva. La fel este si pentru celelalte retele – de exemplu reincarcare Orange se realizeaza tot in doi pasi.

Folosind acest tip de reincarcare avem doar avantaje:

  • accesibil– disponibil NON-STOP – 24 ore din 24.
  • sigur– conexiune securizata fara riscul de furt sau pierdere a creditului ca in cazul cartelelor prepaid.
  • comod– din fata calculatorului personal – fara deplasari inutile.
  • rapid– tranzactia se solutioneaza automat – in maxim cateva secunde – fara sa fie necesar sa-ti faci cont de client.
  • generos– poti achita reincarcarea si pentru un prieten, amic sau bunic.
  • variat– metode diverse de plata: Visa, Mastercard, I Transfer BCR/ I Transfer BT sau ING.

Prin acest serviciu de reincarcare cartela Orange sau Vodafone/Telekom primim si bonusuri. Acestea se refera la valabilitatea creditului si perioada de gratie.

Nu trebuie sa ne facem griji prin completarea datelor bancare,acestea sunt stocate si criptate pe medii electronice securizate de catre procesatorul nostrude plati online si vor fi utilizate exclusiv in scopul confirmarii platii si pentru transmiterea oricarei informatii ulterioare in legatura cu plata efectuata sau cu serviciul de telefonie furnizat in vederea derularii in conditii optime a tranzactiei si a serviciilor de reincarcare electronica a creditului. In acest mod procesul de reincarcare Orange online este unul cat se poate de sigur si rapid.

Principiile de baza ale companiei sunt axate pe realizarea de servicii de calitate la nivelul celor mai mici detalii, pe raspuns imediat si eficient la cerintele clientului. Aceasta promoveaza respectul fata de clienti, angajati, furnizori si investitori, integritatea – se comporta cu onestitate si cautam sa atingem standarde profesionale si etice cat mai inalte, responsabilitate – construiesc relatii credibile si responsabile cu clientii si furnizorii astfel incat sa raspunda cerintelor si nevoilor acestora, excelenta – urmaresc in mod constant performanta si calitatea prin educatie si dezvoltare profesionala permanenta, satisfacerea clientului, inovatie, lucrul in echipa.

Lasă un răspuns