Asevi produse de curatenie

Cu Asevi esti în siguranta

Igiena a fost mereu importanta in familia mea si mereu am cautat variante in urma carora sa pot obtine o igiena impecabila cu efort minim si fara sa fac credit de nevoi personale pentru a putea cumpara cele mai bune produse. In prezent, traim o perioada care necesita o igiena mult mai stricta decat in mod normal, iar pentru ca virusurile si bacteriile sunt niste monstrii invizibili si rai, am testat toata gama de dezinfectanti de pe piata, in incercarea mea de a gasi cea mai buna varianta si de a scapa de clasicul spirt.

Am fost placut surprinsa de dezinfectantul de la Asevi, iar faptul ca dezinfectantul Gerpostar Plus indeplineste standardul UNE-EN 13697, avand o putere bactericiada ridicata fata de multe bacterii, a fost confirmarea ca am facut alegerea corecta. De asemenea, eficienta ridicata impotriva tulpinilor de coronavirusi m-a determinat sa il folosesc in continuare; aceasta eficienta fiind stabilita, bineinteles de catre producator, indeplinid normele stabilite de legislatia in vigoare.

Un alt avantaj este acela ca acest dezinfectant se poate folositi pe mai multe suprafete, lasand in urma un miros placut. Alte produse folosite inainte, lasau in urma un miros de clor, desi pe eticheta era mentionat faptul ca produsul nu contine clor. Iar faptul ca se poate folosi pe mai multe suprafete este un avantaj foarte mare!

Am mai testat si alte produse de curatenie Asevi, detergentul de rufe fiind pe locuri fruntase in topul preferintelor mele si am devenit dependenta de calitatea oferita si cu siguranta imi vor fi alaturi mult timp de acum inainte, pentru ca atat eu, cat si casa mea meritam ce este mai bun!

Lasă un răspuns