Ciuperci umplute

Ingrediente:

  • ciuperci (1 kg)
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 morcovi

 

ciuperci (1)

Ciupercile se curata, si se aseaza cu palariile in sus, se condimenteaza si se dau 5 minute la cuptorul incins. Intre timp se face umplutura:

ciuperci

Se dau pe razatoare coditele, morcovii se curata si se dau si ei pe razatoarea mica. Verdeata se toaca marunt, se condimenteaza si apoi se amesteca. Se scot ciupercile din cuptor, apoi se umplu fiecare  si se mai dau la foc mic cca 6-7 minute.

ciuperci (2)

 

Dupa ce le-am scos din cuptor am mai  pus putin marar tocat marunt pe fiecare ciuperca. Le-am servit cu o salata de cruditati ( morcov, gulie,ridiche neagra si cateva cubulete de portocala).

P.S.

Daca nu doriti sa fie de post puteti adauga in umplutura cascaval dat pe razatoarea mica.

 

Pofta buna!

Lasă un răspuns