A trecut si 1 Decembrie, am serbat si centenarul si acum ne pregatim incet incet de sarbatorile de iarna. Gospodinele incep sa isi faca lista cu cele ce trebuie pentru a pregati cele mai bune mancaruri, copii ii scriu lui Mos Craciun…
Cu putin timp in urma am participat cu mare placere la un concurs desfasurat pe pagina de facebook Sergiana Group – Unirea in bucate. Mi-a facut o deosebita placere sa citesc atatea retete minunate din diferite colturi ale tarii si mi-am propus chiar sa incerc si eu unele dintre ele.
Am aflat ca ma numar printre castigatori si m-am bucurat ca am ocazia de a gusta din minunatele produse ale acestei marci.
Intr-adevar nu este diferenta intre acestea si cele facute in casa. Carnatii, caltabosii, lebarul si toba sunt facute in mate naturale, ceea ce am apreciat foarte mult pentru ca nu multe fabrici folosesc mate naturale. Jumarile sunt exact asa cum le facea bunicul chiar in ziua cand taia porcul de Craciun. Parca imi si imaginez un tuci mare plin cu jumari aburinde peste care punea putina sare „ca sa ii dea gust” asa cum zicea el.
Am aflat ca exista si in Bucuresti cateva magazine:
- Cora Sun Plaza
- Kaufland Mihai Bravu
- Cora Pantelimon
- Halele Obor
- Kaufland Sebastian
- Piata Agroalimentara Moghioros
- Cora Lujerului
De 1 Decembrie noi am ales sa sarbatorim ziua nationala cu un platou format din bunatati de la Sergiana si sa amanam traditionala fasole pe mai tarziu, la o data ulterioara.
Voi cumpara cu siguranta aceste produse pentru ca m-au convins prin calitate si profesionalismul de care dau dovada cei care se ocupa de fabricarea lor!