Cris-Tim_ o companie de familie

Cris-Tim_ o companie de familie de peste 30 de ani ne surprinde placut inca o data. De curand a fost lansata gama de bunatati fara E-uri, produse in Romania, gatite ca la tine acasa. In aceasta gama gasim si ceva vegetarian si ceva cu proteine potrivite pentru fiecare pofta.

Bunatati fara E-uri

Daca nu avem timp de gatit sau pur si simplu vrem sa avem mai mult timp pentru altceva, pentru o iesire in natura sau pentru ca avem alte activitati care ne ocupa timpul gama de bunatati fara E-uri este solutia salvatoare.

Din aceasta gama fac parte 20 de produse fara E-uri gatite in Romania dupa retete indragite de toata lumea. Aceste produse sunt alternativa perfecta pentru cei cu un stil de viata activ, in cautarea mentinerii unui regim alimentar echilibrat dorind sa manance oricand niste preparate ”ca acasa”.

Preparatele care fac parte din aceasta gama nou lansata sunt diverse si cuprind chiftele si parjoale de pui, porc sau legume, preparate la gratar, snitele si pane-uri.

De curand am avut placerea de a face parte din campania de testare a acestor produse, campanie organizata de Buzzstore si Cris-Tim. Am primit salata de vinete, bulete de cascaval, chiftele de pui si de porc, pui Shanghai. Mi-au fost de un real ajutor pentru ca aveam planificata o iesire in aer liber si eram putin in impas. Pe langa preparatele pe care le-am facut eu, acestea au fost foarte apreciate de catre titi de la mic la mare. Preferata tuturor a fost salata de vinete cu ceapa. Ne-am bucurat de o salata pregatita cu multa grija din vinete coapte si maruntite cu atentie, iar mirosul subtil de fum a fost tot farmecul.

Noua gama de bunatati fara E-uri se gaseste in Auchan, Carrefour, Mega Image, Profi, freshful.ro, sezamo.ro sau in reteaua proprie de magazine CrisTim care se afla in Bucuresti, Ploiesti si Buzau.

Lasă un răspuns