Pizza Tomi

Pizza de zici ca e comandata

Pizza de zici ca e comandata #Pizzadezicicaecomandata Pizza TOMI

Povestea incepe in inima Italiei, in micul orasel Noceto. Aici, rosiile sunt rasfatate de soare pana tarziu abia apoi sunt adunate cu grija cand sunt dulci si aromate. branzeturile sunt preparate dupa consacratele retete italienesti, iar busuiocul este cultivat tot pe aceste meleaguri. Pizza se face foarte usor si are un gust desavarsit atunci cand sunt folosite numai produse de calitate. Aluatul pentru blatul este lasat la dospit timp de 24 de ore timp in gare gustul devine intens.

Odata ce timpul a trecut urmeaza pregatirea propriu zisa a gustoasei pizza. Primul strat care este asezat peste blat este intotdeauna sosul de rosii apoi urmeaza celelalte ingrediente in functie de sortimentul dorit.

Pizza- Tomi

Am acceptat cu placere sa particip la campania de testare a celebrei Pizza Tomi organizata de Buzzstore si Tomi- brandul nr.1 de ketchup din Romania. Am primit Pizza Tomi L’Originale, o pizza congelata produsa in Italia, facuta asa cum trebuie, din ingrediente de calitate, cu blat dospit 24 de ore, coapta pe vatra.

Indiferent de gusturi, avem de ales dintre 4 sortimente de pizza adevarata cu multa branza, facuta din ingrediente de  calitate și vei descoperi garantat gustul Italiei!

Tomi Pizza Salami este o experinta a aromei. Gustul autentic al salamului pepperoni pe un blat copt pe vatra cu lemne al pizzei Tomi Salami ne incânta la fiecare felie.

Tomi Pizza Margherita reteța este respectata ca la carte pentru un gust autentic. Mozzarella este facuta dupa retete italienesti, iar sosul de rosii vine cu gustul de exceptie pentru o combinatie perfecta.

Tomi Pizza Primavera aduce gusturile senzaționale din sânul naturii într-o creatie culinara plina de savoare. Rosiile, ardeii, dovleceii si ceapa rosie sunt toate coapte cu cea mai mare grija, iar mozzarella completeaza gustul pentru o experienta a gustului cu adevarat italienesc.

Pizza Tomi

Tomi Pizza Prosciutto completeaza seria cu una dintre cele mai apreciate sortimente de pizza. Un duo demn de orice blat bine rumenit, facut pe vatra, este prosciutto și mozzarella. Combinatia dintre branza moale si sunca aromata confera gustului o experiența de neratat.

Pizza Tomi L”Originale- pizza de zici ca e comandata este si de foame si de gust!

Lasă un răspuns