Pretuieste viata cu Vivat Familia

În prezent, viaţa se derulează pe „repede înainte”, pare că timpul se comprimă, ni se pare că nu mai avem timp de nimic; mâncăm mai puţin şi pe fugă, dormim mai puţin şi, uneori, iubim mai puţin…
Dar, indiferent de cât de ocupaţi am fi, sanatatea a fost întotdeauna una dintre cele mai importante priorităţi ale omului.
Suntem bombardaţi zilnic de reclame care mai de care mai pompoase, care ne promit „marea cu sarea” în ceea ce priveşte sanatatea. Produse frumos ambalate, dar… de cele mai multe ori artificiale.
Cu toţii ne dorim „mens sana en corpore sano” pentru noi şi cei din jurul nostru.
Traim intr-o societate de consum, „daca nu cumperi nu existi”, totul se vinde si totul se cumpara, iar tristul adevar este ca si sistemul medical a fost „contaminat” de acest virus al consumului.
Nu o data mi s-a recomandat de catre un farmacist sa cumparam un produs de care nu aveam neaparata nevoie. Bonusurile impuse de distribuitorii de medicamente au transformat unele lanturi de farmacii si, implicit, managerii acestora, in adevarate „hiene” insetate doar de castig, pacientul fiind privit doar ca un portofel plin cu bani, care cumpara medicamente (si nu numai) de nevoie, nu de placere.
Recunosc, intru intr-o farmacie doar atunci cand eu sau cineva apropiat are o anumita afectiune. Din pacate pentru mine, in anul care tocmai s-a incheiat, am batut recordul in ceea ce priveste vizitele la farmacii. Nu din placere, ci din necesitate.
O luxatie, combinata cu o otita m-au transformat dintr-un trecator prin fata farmaciilor, intr-un client fidel al acestora.
Si pentru ca intotdeauna nevoia este cel mai bun profesor, am luat la rand toate farmacile in cautarea celor mai bune solutii pentru o recuperare cat mai grabnica. Intr-un singur cuvant, o adevarata AVENTURA!
Nimic nefiind intamplator pe lumea asta, am descoperit si farmaciile independente semnalizate VIVAT, despre care, nu stiam foarte multe. Pana atunci erau farmacii ca oricare altele. Pot sa spun ca a fost „dragoste la prima vedere”. Oameni amabili, cu zambet adevarat, nu desenat pe fata, ambient placut…
In Bucuresti sunt foarte multe farmacii independente Vivat, asadar nu vom ramane niciodata „descoperiti”. Ce mai apropiata de mine este Farmacia Iancului.
Sub solganul „VIVAT – din grija pentru familie”, farmaciile independente ne stau mereu la dispozitie cu experti interesati de starea noastra de sanatate, oameni mereu pregatiti pentru a ne oferi cele mai bune sfaturi de specialitate si o gama unica de servicii in-store. Cu alte cuvinte am descoperit OAMENI.

 

clip_image002

Asa am aflat ca in toal sunt peste 800 de farmacii partenere in toata tara si peste 700.000 de oameni care saptamanal interactioneaza cu Vivat.
Cel mai cautat si apreciat produs al acestor farmacii este trusa Vivat, mai precis un set de produse ce pot fi necesare, in functie de sezon, in caz de raceala si gripa, alergii sau pur si simplu pentru preventie. Trusa Vivat se adapteaza nevoilor noastre in functie de sezon. Sunt 8 astfel de truse, cate una pentru fiecare perioada a anului, cu produse atent selectionate de catre o echipa de profesionisti.
Ai grija de tine si familia ta, cautand trusa potrivita nevoilor tale. Personal, abia astept campania 6 (Ingrijirea feminitatii intr-o singura trusa).
Farmaciile Vivat se recunosc usor, avand afisatata urmatoarea sigla:

clip_image002

 

Accesad pagina web a farmaciilor independente Vivat putem gasi foarte multe informatii utile, iar prin abonarea la newsletter suntem la curent cu ultimele noutati cu privire la afectiuni, alimentatie, conditie fizica, ingrijire, noutati medicale.
Intra pe pagina cu farmacii independente si afla care iti este cea mai apropiata farmacie independenta, semnalizata Vivat!

Ai grija de tine si de familia ta! In specialistii Vivat, vei gasi, in primul rand, un prieten dispus sa te ajute la nevoie!

 

Lasă un răspuns