Ceasul mult dorit

De fiecare dată când mergem la cumpărături într-un anumit hypermarket, soțul îmi zice ” du-te tu înainte că vin și eu sau mă găsești la magazinul cu ceasuri dacă termini mai repede”. Știu că durează ceva timp până vine și el după mine. Urmărește  și analizează toate ceasurile din acel magazin, le știe pe toate, fiecare unde este pus în raft, daca sunt ceva noutăți.

De ceva vreme am văzut că se interesează de o anumită marcă. Îmi tot spunea cât e de frumos, că are curea așa, că are mecanism nu știu de care, că are cadranul așa…Hai să intrăm împreună să văd și eu despre ce e vorba.

După ce am văzut despre ce este vorba am intrat si pe site-ul magazinului BestWatch și am găsit și aici ceasul mult visat. Este vorba despre acest ceas- Ceas bărbătesc T – SERIES TIMEX T2N40.ceas Este la un preț convenabil 261 lei și plus de asta este și cu 17 % mai ieftin. La o comandă de pe acest site, ceasul se livrează  în cutie proprie, împreună cu manualul de utilizare, factura și certificatul de garanție. Ceasul are un mecanism Quartz, grosimea este de 10 mm, iar materialul carcasei și al curelei este oțel inoxidabil. Materialul geamului este cristal mineral.

Căutând ceasul cu pricima m-am uitat si la ceasurile de dama. Mi-a plăcut în mod deosebit acesta – Ceas de damă CHARMING GUESS W0568L1.ceass Este un ceas care se potrivește oricărei ținute și este la un preț bun și cu 30% reducere, de la 748 lei la 524 lei. Ambele ceasuri alese sunt pe stoc .

Acum știu ce cadou să ii fac soțului, cu atât mai mult că se apropie sărbătorile de iarnă și cu siguranță v-a fi foarte fericit. Nu mai pierd timpul prin magazine și la casele de marcat, intru pe site și la un click distanță este cadoul ideal.

Dacă sunteti în pană de idei și trebuie să faceti un cadou, intrați pe sit-ul magazinului și puteți găsi ceasuri de mână la cele mai bune prețuri. Convinge-te singur!

reducere

Lasă un răspuns