Ținuta ideală cu numai 150 lei

Mai este puțin timp până la sărbătorile de iarnă și toți începem să ne gândim care ar fii cadoul potrivit pentru cei dragi. Cu toții știm ce nebunie o să fie în magazine în căutarea cadoului dorit, alergătură, aglomerație, timp pierdut, nervi, cozi la casele de marcat.

Mie mi s-a părut o mare provocare această campanie și am hotărât sa dau frâu liber imaginației și să văd cum mă pot descurca cu 150 lei pentru a alege o ținută ideală.

Zis și făcut. Am intrat pe site-ul magazinului PPT.ro și am început să caut prin multitudinea de oferte găsite. Am hotărât să „compun” o ținută pentru femei și una pentru bărbați – sunt prea multe oferte și nu am rezistat tentației.

Așadar la o primă analiză m-am oprit la o cămașă care se potrivește în orice situație, atunci când vrei să fii mai lejeră.

CAMASA-FATA---MULTICOLOR-A00019980-01-MC1_1

Este la un preț foarte convenabil, 19.99 lei. La această cămașă am ales și o pereche de pantaloni, tot cu un preț foarte bun – 24,99 lei.

PANTALONI-FATA---NEGRU-A00020511-01-NGR_1

O problemă era la încălțăminte, dar am găsit mai repede decât mă așteptam Mi-au plăcut în mod deosebit aceste ghete negre la prețul de 47,99 lei.

GHETE-FATA---NEGRU-A00022088-01-NGR_1

La un calcul mic am 92,97 lei. Oaaauu! Așa puțin? Pâna la 150 lei mai am! Așa că m-am oprit la accesorii. Am ales acest fular la 9,99 lei care se potrivește perfect.

FULAR-FATA---MULTICOLOR-A00022364-01-MC1_1

Am ales și fularul, dar tot a mai rămas ceva! Ce să iau, ce să iau? Păi imi iau o pereche de pantofi sport.  Și am ales această pereche foarte frumoasă, la pretul de 39,99 lei.

 

 

 

 

PANTOFI-SPORT-DAMA---BEJ-A00019908-01-BEJ_1

Aceasta a fost o ținută mai sport, dar am gasit și ceva elegant. mi-a atras atenția această rochie la prețul de 32,99 lei.

ROCHIE-FATA---CREM-A00023091-01-CRM_1

Aceste cizme îmi plac foarte mult si au un preț foarte bun 64,99 lei.

Eu consider că am ales foarte bine, îmi plac toate articolele menționate și consider că m-am descurcat foarte bine. Pot să mă descurc la fel de bine și pentru o ținută bărbătească pe care să o pot face cadou cuiva drag.

Optez pentru o geacă foarte practică  pe care am gasit-o și la reducere, de la 64,99lei la 59,99 lei.

GEACA-BARBAT---KAKI-A00017230-01-KKI_1  La această geacă mai adaug acest pulover la prețul de 39,99 lei și cred că mai rămâne ceva și pentru o pereche de mănuși.

Cum în luna noiembrie este perioada de black friday și pe www.ppt.ro gasim această ofertă, unde prețurile sunt și mai mici: De Black Friday, PPT face ca prețurile mici să devină și mai mici!

Acum știu că pentru mine nu v-a mai fi nicio greutate ca să găsesc cadoul pentru cei dragi, stiu de unde să le cumpar, iefin și rapid. Îmi place că pot alege dintr-o gamă variată de produse, că sunt de cea mai bună calitate și la prețuri convenabile.

Ce m-a mai convins pe mine să aleg să cumpăr de aici este faptul că livrarea se face foarte repede, în 24-48 ore, oriunde în țară, transportul este gratuit la comenzi mai mairi de 250 lei și indiferent de motiv am 14 zile de returnare. Ce m-a surprins este faptul că am și garanție la produsele cumpărate.

De sărbători știu că nu voi mai pierde timp prin magazine, voi sta cu cei dragi să ne bucurăm împreună de magia sărbătorilor de iarnă – cadourile „vin singure la noi”.

Ca să eviți orice problemă în găsirea cadoului perfect, ține cont și urmează sfatul: Cumpără îmbrăcăminte și încălțăminte de calitate, la cele mai mici prețuri, de pe PPT!

Lasă un răspuns