Toti pentru pizza si pizza pentru toti

Ce este bun atunci cand vii de la serviciu mort de foame si nu prea ai chef sa mai faci ceva de mancare? O pizza, bineinteles! Si pui mana pe telefon si comanzi cea mai buna pizza, cu cel mai bun blat si cu extra sunculita si sos. Si dupa ce termini te simti ca si cum ai putea sa muti muntii din loc sau cum ar zice sora mea:” altfel stam de vorba acum”:))

Daca vrei si pizza si sa fie si iute e numai bine pentru ca Oliviera are o noua campanie. Comanzi pizza de pe pagina oficiala, iar pizzele care vor ajunge la tine vor avea ceva special: o felie iute-iute-iute. Si ca sa nu fii singur, strangi si cativa prieteni, rotiti o pizza si vedeti care are norocul sau ghinionul – dupa caz, sa nimereasca felia picanta.

Si mai mult, daca faceti si poze haioase, le postati pe facebook sau pe Instagram cu hasthagul #PizzaPartyOliviera aveti sansa sa castigati premii iuti si interesante.

Pentru mai multe informatii despre Pizza Roulette intrati aici si gasiti tot ce va intereseaza.

Pentru acest joc eu as provoca pe  Jamila si pe Printesa Polonic. Nu stiu daca prefer mancarurile picante, dar cu siguranta ar accepta provocarea.

 

 

Lasă un răspuns