Sarbatoreste iubirea nu doar de Valentine Day

buchete_umbra     In multe tari pe data de 14 februarie se sarbatoreste ziua iubirii sau cum mai este cunoscuta Valentine’s Day. In Danemarca si Norvegia spre exemplu,  14 februarie este cunoscută ca „Valentine’s day”. Nu este sărbătorită pe o scară largă, dar mulți oameni își fac timp pentru a petrece într-un mod romantic cu partenerul de viață sau trimit o felicitare unei iubiri secrete. In Suedia este cunoscuta drept ziua tuturor inimilor, iar in Slovenia este in proverb ca Sfantul Valentin aduce cheile rădăcinilor, așa că pe 14 februarie plantele și florile încep să crească.

      În România, sărbătoarea tradițională pentru iubiți este de Dragobete care este sărbătorită pe 24 februarie. Numele vine de la un personaj din folclorul românesc care se presupune că ar fi fiul Babei Dochia. Etimologic, o parte din numele de Dragobete poate fi găsit și în cuvântul romanesc dragoste.

     Personal, desi nu tin neaparat sa sarbatoresc ziua indragostitilor pe data de 14 februarie, ci mai degraba de Dragobete, si in aceasta zi organizez o iesire secreta impreuna cu sotul meu. Anul trecut m-a surprins foarte placut, a inceput pregatirile putin inaintea mea si asa am fost plecati 3 zile la munte, la Busteni. Pentru mine a fost cea mai frumoasa iesire si nu neaparat cu aceasta ocazie. Am avut parte si de o cina romantica organizata intr-o locatie foarte frumoasa..

      Anul acesta am pus la cale tot o cina romantic, dar petrecuta acasa, unde voi pregati eu felurile de mancare care ne plac noua foarte mult si in tort cu crema de ciocolata si jeleu de zmeura.( Uite ca am dezvaluit o mica parte din surpriza mea). Si ca totul sa fie pregatit asa cum trebuie, mi-ar placea sa primesc un buchet de flori asa cum am gasit pe site-ul Buchete.ro. Este in buchet de lalele galbene si iris mov. Prin alăturarea petalelor galbene, ascuțite, cu cele mov, late și răsfrânte, se creează un joc de lumini și umbre, întreg buchetul părând a fi aprins de numeroase mici flăcări. Lalelele galbene sunt simbolul prieteniei trainice, al admirației și al prosperității, fiind completate perfect de irișii mov, semn al speranței și înțelepciunii.122_1       Un alt buchet care ar atrage toate privirile, sunt convinsa, este  un Buchet Trandafiri Galbeni Leucadendron Solidago. Îngropați între spicele de solidago ce jubilează zgomotos și leucadendronul misterios ce le ocrotește taina, o comoară de trandafiri galbeni sclipitori așteaptă să fie descoperiți de un suflet ales. Diferitele texturi alternante, finețea petalelor de trandafir în opoziție cu asperitatea micuțelor floricele solidago, cat și contrastul dintre galbenul luminos și grena, se îmbină armonios într-un buchet plin de voie bună și optimism.

241_1        Pe Buchete.ro se gasesc foarte multe variante de buchete, se pot alege culorile, ocazia, modul cum sunt aranjate.

       Buchete.ro este o florărie online din București, cu livrare națională la domiciliu, având un atelier propriu dedicat și un personal calificat. Florăria are peste un deceniu de activitate iar această experiență ne ajută să oferim clienților noștri cele mai bune servicii. Site-ul florăriei este actualizat și optimizat în permanență pentru a asigura utilizatorilor cea mai plăcută experiență atunci când doresc să trimită buchete de flori online în capitală sau România, punându-le la dispoziție un număr mare de produse, aranjate în categorii pentru o navigare ușoară. Comenzile de buchete și aranjamente florale sunt prelucrate în aceeași zi de către maeștri florari care acordă o atenție deosebită detaliilor pentru ca dumneavoastră să va bucurați întotdeauna de aceeași calitate superioară.

Alege si noi infaptuim surpriza!

      Ce m-a incantat pe mine este ca pozele buchetelor sunt reale, asa cum ele sunt livrate clientilor.

     Deoarece în fiecare buchet oferit se regăsesc cele mai sincere și puternice sentimente, suntem receptivi la cerințele clienților și acordăm atenție maximă detaliilor. Datorită pasiunii și dedicației ce ne caracterizează reușim să concentrăm frumusețea și perfecțiunea florilor în buchete elegante, excepționale și extravagante. Pentru a beneficia de oferte speciale și promoții creați-vă rapid un cont gratuit de utilizator și urmăriți pagina noastră de facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi colecții de flori.

    De ce sa alegeti serviciile florariei Buchete.ro? Pentru ca au peste 12 ani de experienta, pentru ca au cel mai mic pret pentru flori taiate, au cel mai bun raport calitate/pret, florarii care lucreaza aici sunt instruiti in Olanda. Pe langa aceste atuuri mai este oferirea unei confidentialitati depline, satisfactie si siguranta maxima.

Mai mult decât flori, livrăm zambete.

1

 

Lasă un răspuns