Lucruri mici care ma fac fericita

De multe ori stau si ma gandesc ce lucruri ii fac pe oameni fericiti. Sunt oameni care sunt fericiti cand isi pot cumpara o masina nou-nouta, altii sunt fericiti cand au bani foarte multi, etc.

    Pentru mine fericirea sta in lucruri minore, lucruri care ma fac fericita in fiecare zi.

    Eu sunt fericita in fiecare dimineata atunci cand sunt trezita de cele doua pisici care fac galagie ca le este foame. Sunt doi masculi foarte jucausi si iubitori, dar mai exista momente cand au divergente teritoriale. Ii iubesc pe ambii, dar cel negru este putin mai autoritar pentru ca are impresia ca cel roscat este mai mult bagat in seama.

6        5

Imi place foarte mult sa calatoresc si de fiecare data sunt foarte fericita ca vad locuri noi, ca pot vorbi cu oameni care imi povestesc despre acele locuri. Ultima calatorie a fost in ianuarie la Busteni unde am stat cateva zile. Acele locuri sunt foarte frumoase, simti ca te incarci cu o energie pozitiva, simti ca uiti de toate problemele. Am urcat pe munte pana la Babele cu telecabina, iar de acolo am mers pe carari montane pana la Crucea Caraiman. Cand ajungi acolo, la aproximativ 2300m.ai impresia ca esti mai presus de tot, ca nu este nimeni mai sus decat tine, doar tu si Dumnezeu.

2       Sunt deosebit de fericita atunci cand vad ca in fiecare zi imi mai infloreste cate un trandafir in curte, eu fiind o mare iubitoare de flori, atat in ghiveci cat si cele din gradina.Am foarte multi trandafiri si sunt tare manrda de ei. Imi place foarte mult sa stau printre ei si sa ascult zumzetul albinelor sau sa vad diversi fluturi care zboara la fiecare floare. Este foarte linistitor.3

Am fost deosebit de fericita cand au inflorit pentru prima data cactusii. Parca uitasem sa mai plec de langa ei.

4

Imi place foarte mult sa vad apusul soarelui, parca mult mai mult decat rasaritul.De curand am prins un peisaj deosebit de frumos.1

Acestea sunt pentru mine cateva lucruri care ma fac sa fiu fericita, sa imi doresc sa calatoresc cat mai mult, sa cunosc cat mai multi oameni.

 

Si pentru ca lucrurile sa fie si mai frumoase, Centrul Comercial Vitantis a lansat pe pagina de facebook un concurs cu un minunat premiu. Trebuie doar sa postati intr-un comentariu un selfie în care să se veda cum te bucuri de micile plăceri ale vieții.

7

 

Lasă un răspuns