Dulcele cel mai dulce

Când am poftă de ceva dulce știu ce trebuie să fac. Dau fuga până la magazinul din colț și îmi cumpăr cea mai bună ciocolată- HEIDI. Îmi place Heidi pentru că are o gamă foarte variată de produse, pentru toate gusturile și chiar pentru cel mai mare exigent.

Îmi place să fiu la curent cu noutațile de la Heidi și de aceea urmăresc constnt noutățile de aici. Pe această pagină gasesc tot ce vreau sa știu. Se navighează foarte ușor și conținutul este descris foarte ușor, pe înțelesul tuturor.

                                                                                   heidi

La categoria PRODUSE puteți găsi gama de  noutați, praline, tablete, batoane și ce imi place mie cel mai mult  – de sezon.

Recunosc că din fiecare categorie am produsul meu preferat, dar cel mai mult îmi plac tabletele din categoria GRAND.OR și anume  HAZELNUTS DARK.

Când sunt în pană de idei pentru un cadou cu o ocazie specială, la magazinul care se află în cadrul Heidi ChocoWorld,de pe strada  Biruintei , nr.87, Pantelimon, Bucuresti, găsesc ceva potrivit. Sunt produse minunate pentru fiecare sezon: ,, Heidi surprinde savoarea fiecărui sezon și sărbătoare cu diverse game in ediție limitată. Călătorește alături de gusturi exotice de vară, simte comfortul rețetelor tradiționale de iarnă și lasă-te suprins de măiestria din figurinele de ciocolată pictate manual,,.

La Heidi ChocoWorld se organizează și evenimente unde poți vedea alături de oamenii minunați de acolo cum se face ciocolata. Personal, am fost la evenimentele organizate și am fost plăcut surprinsă. Am avut ocazia de a pregăti o ciocolată așa cum vreau eu – în ce combinație îmi doresc. Am găsit acolo niște oameni minunați, care pun mult suflet în ceea ce fac. Sper să mai am ocazia de a participa și la alte evenimente organizate acolo. Îmi face deosebită plăcere de a mă reîntâlni cu cei care realizează cele mai bune dulciuri                                                     heidi1

Pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă pe tărâmul Heidi urmăresc și pagina de facebook.

Dacă încă nu v-ați convins ca Heidi e cea mai bună ciocolată, cel mai simpu este să cumpărați un sortiment care vă atrage și după aceea mai vorbim.

Heidi crede in diversitate, libertate de alegere si exprimare de sine creativa. Misiunea Heidi este sa te sustina sa traiesti o experienta de viata deplina, oferindu-ti mijloacele si oportunitatile necesare. Ciocolata este doar punctul de plecare. Experienta oferita de Heidi este cea care face diferenta.

heidi2

 

Lasă un răspuns