Miere Apidava

Cadouri dulci de sărbători

Când începe luna decembrie parcă începem și noi să simțim spiritul sărbătorilor de iarnă. Poate unii ar spune că este prea devreme să vorbim de la 1 Decembrie de sărbătorile de iarna, dar mie așa mi se întâmplă. Deja vitrinele magazinelor se întrec între ele care este mai frumos împodobită, care are decorațiunile cele mai strălucitoare. În piețe încep să apară brazii de vânzare care te îmbie cu mirosul lor și aproape în toate orasele mari este câte un târg de Crăciun.

De curând am primit o surpriză dulce de la Brander care conține un borcan de miere de tei Apidava(275 g), o esenta de propolis (20 ml) si o punga de turta dulce cu miere. M-am bucurat foarte tare că am primit acest cadou mai ales acum în preajma sărbătorilor de iarnă.

Este foarte frumos să facem cadouri celor dragi mai ales acum în luna cadourilor și să încercăm măcar acum să fim mai buni – așa cum zice și zicala ”de Crăciun fii mai bun”. Măcar acum să încercăm să nu mai fim așa încrâncenați, tot timpul puși pe fugă fără să fim atenți și la nevoile celor de lângă noi.

Din punctul meu de vedere eu încerc să dăruiesc câte puțin din timpul meu fiecăruia și să nu țin cont că faptele bune se fac numai de Crăciun. De exemplu merg să donez constant sânge, particip la acțiuni caritabile,etc. În această perioadă voi merge voluntar să ajut un celebru chef bucătar să servească o masă caldă pentru cei nevoiași. Această acțiune are loc în fiecare an.

Pentru mai multe idei de cadouri dulci puteți intra aici pentru a putea găsi mai multe produse de la Apidava. Bineinteles, ele pot fi achizitionate si din diferite alte magazine online sau fizice, cu produse apicole, naturale (de exemplu Farmaciile Bebe Tei, magazinele tip plafar Floare de Colt si RemediaVert).

Cu ajutorul celor de la Apidava putem pregăti cadouri inspirate cu produse românești pentru toți cei dragi. Sunt și sănătoase, sunt și românești și ce este cel mai important este faptul că au în compoziție miere și propolis.

Sărbătorile vor avea un farmec și o savoare aparte cu astfel de produse!

La mulți ani! Sărbători fericite și să ne auzim cu bine la anul!





Lasă un răspuns