De Craciun dulcele e mai dulce

Mereu m-am intrebat cum am fi fost noi, oamenii, daca nu am fi sarbatorit Craciunul. Daca nu am fi avut cea mai frumoasa perioada din an, cand totul este invaluit intr-o atmosfera de poveste.

Chiar daca nu mai sunt copil, Craciunul continua sa ocupe un loc special in sufletul meu si, da, inca imi mai doresc in fiecare an sa ninga toata luna decembrie J

Mereu am fost fascinata si inca sunt de casele imbodobite cu milioane de beculete si in fiecare am mai cumpar cate 2-3 instalatii cu luminite care isi gasesc locul repede pe la geamuri sau in brad.

Pentru ca in ziua dinainte de Mos Nicolae impodobesc bradul, deja am inceput sa caut ornamente si, mai ales dulciuri, pentru ca indiferent de cum arata Craciunul pentru fiecare dintre noi, cu siguranta magia sarbatorilor nu ar fi completa fara dulciuri.

Anul acesta imi doresc ornamente speciale pentru brad, pe langa globulete, ghirlande, si instalatii cu luminite vreau sa am si dulciuri in brad.

Si pentru ca pe candytoys.ro am gasit exact ce imi doreste sufletul meu, cu siguranta bastonasele rosii vor completa bradutul meu, tranformandu-l in bradul perfect, numai bun pentru a gazdui cadourile lasate de Mos Craciun. Exista o categorie special dedicata Craciunului, cu produse care vor satisfice chiar si cele mai pretentioase gusturi.

Pentru ca la impodobitul bradului vor participa si copiii familiei, cu siguranta jeleurile cu capsune si frisca vor fi pe placul lor. Iar pentru copilul din mine voi avea pregatite super mega marshmallows – desertul care pe mine “ma scoala din boala” si imi reda energia de care am nevoie cand simt ca am bateriile consumate.

Deoarece Craciunul inseamna bucurie pentru toti si inseamna sa darium din ce avem pentru ca si altii sa se poata bucura de magia Craciunului, pe 14 decembrie voi merge intr-un program de voluntariat la Busteni la niste copilasi putin bolnaviori, acadelele spirale si jucariile cu bomboane de la Candy Toys cu siguranta ii vor bucura si ii vor face sa simta ca vin sarbatorile chiar daca ei sunt departe de casa lor.

Cu lista de cumparaturi gata si cu transport gratuit zilnic intre orele 12 si 13 de la Candy Toys, tot ce imi doresc e ca Mosul sa vina cat mai repede si magia Craciunului sa dureze tot anul. Si sa ninga!

Lasă un răspuns