Sweeteria- 2 în 1-și dulce și sănătos

De curând am primit un colet cu multe produse foarte sănătoase. Produsele au venit de la Sweeteria-  primul laborator din Romania care produce dulciuri exclusiv pe baza de indulcitori naturali de cea mai buna calitate, pentru toti aceia care pun sanatatea proprie si a familiei in topul prioritatilor. Cred că ne-am pus cu toții întrebarea dacă putem să mâncăm dulcele preferat fără să ne facem griji că are prea mult zahăr care nu este tocmai sănătos. Acum avem răspunsul la această întrebare: DA, putem mânca dulcele preferat fără să ne facem probleme, dacă acel dulce este îndulcit cu îndulcitori Sweeteria.

Chiar putem trai fara zaharfara aditivi, arome sau conservanti artificialifara coloranti sintetici si fara compromisuri in momentele noastre de relaxare, cand optam pentru un desert sau o gustare dulce, cu ingrediente de calitate. Astfel, Sweeteria a devenit laboratorul alchimistului modern, in care vei gasi produsele preferate in forme inedite, lucrate manual, cu migala si atentie pentru detaliu, in serie limitata, ceea ce asigura un flux continuu al procesului si, implicit, o prospetime permanenta a acestora. Dorim sa redeschidem optiunile tuturor catre o lume cu gusturi noi, reinventate si autentice, in care noi si sanatatea noastra si a familiei noastre este prioritara.

Sweeteria are o gama larga de produse, gandite pentru nevoile de peste zi ale intregii familii, de la mic dejunuri bogate in fibre, nutrienti si vitamine, pana la gustari rapide si delicioase, de la tartinabile variate, din ingrediente 100% naturale, pana la dulciuri gata pregatite sa iti umple buzunarul si sa te insoteasca la drum, de la deserturi, prajituri si torturi gata preparate, pana la produse ce pot deveni ingrediente in propriile tale deserturi.

Am primit aceste minunate produse cu provocarea de a pregăti ceva bun și sănătos și care se face și ușor cu ajutorul copiilor. Pentru început am pregătit o limonadă pe care am îndulcit-o cu zahărul dulcișor. Acesta este ambalat individual în pliculețe sub formă de piramidă. Acest zahăr este potrivit pentru vegani, diabetici, nu are OMG- organisme modificate genetic, este ideal pentru cafea sau limonadă.

Am făcut această limonadă foarte simplu folosind 5 lămâi si 2 lime. Le-am stors, am adăugat zahărul dulcișor, am amestecat până s-a topit, câteva cuburi de gheață și e gata. Așa după cum vedeți se face foarte ușor și putem implica și copii.

Pentru următoarea rețetă voi folosi picături de ciocolată într-o rețetă de brioșe, dar despre asta vă voi povesti în alt articol, în altă zi.

P.S. Pe pagina de facebook a blogului găsiți detaliile despre un concurs având ca premiu trei ouă de ciocolată Sweeteria.

Lasă un răspuns