Supa crema de dovlecei

Ingrediente

  • 5 dovlecei
  • 3 morcovi potriviți
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • sare, piper după gust
  • 1 roșie din conserva

 

Se curăță toate legumele ( cine dorește poate lăsa dovleceii si cu coaja), apoi se pun la fiert mai intai ceapa cu morcovul, dupa care se adauga dovleceii si cartofii.

Cand sunt fierte, se scurg de apa, se potrivesc dupa gust cu sare si piper, apoi de foloseste blenderul pentru a obtine o crema foarte fina.  Se poate ajusta consistenta cu cate putina apa in care au fiert legumele.

Rosia se taie cubulete si se adauga peste supa crema pusa in farfurie.

Eu am facut si crutoane de paine si am mai adaugat peste supa cateva bucatele de chorizo rumenit putin in tigaie.

Am folosit rosii din conserva de la Sunfood Fructe si Legume – cele mai bune conserve de pe piata!

3

Pofta buna!

Lasă un răspuns