Daca iti plac florile, comanda de la Bakker

Fiind in vizita la o prietena, acum cativa ani, am vazut la ea un catalog ce mi-a atras atentia. L-am rasfoit putin si mi-am dat seama imediat ca este „ceva altceva” – in primul rand este calitatea hartiei. Abia dupa, am inteles de unde are prietena mea atatea flori deosebit de frumoase, mai ales cele care si infloresc.

1

       Am luat catalogul acasa si l-am studiat amanuntit. Am comandat cateva  plante de interior de care am fost si sunt inca foarte multumita si totodata si mandra de florile lor.

       Intrand pe site-ul BAKKER.COM se pot gasi foarte multe oferte, dar si multe sfaturi in functie de anotimp sau de tipul plantelor. Site-ul este impartit in mai multe categorii tocmai pentru a gasi cat mai usor ceea ce ne intereseaza: Flori si plante, Fructe si legume, Accesorii, Oferte speciale, Ce trebuie sa stii, Idei creative. La randul lor, acestea sunt impartite in alte categorii.

      Mie imi plac foarte mult plantele de interior cu flori, cactusii, dar si gradinaritul.

       Pentru ca doresc sa achizitionez mai multi cactusi, mi-a atras atentia aceasta planta – Sansevieria, pe care am gasit-o in mai multe culori, dar  cea de culoare mov este deosebita.

Sanseveria este o planta decorativa foarte robusta, cu adevarat inedita. Necesita ingrijiri minime si se va simti cel mai bine intr-un loc insorit, cum ar fi pervazul unei ferestre. Cele 9 frunze impletite au varfurile acoperite cu un material catifelat, foarte placut la atingere, iar ghiveciul este foarte decorativ. Vor atrage atentia oriunde le-ati amplasa!
Inaltimea la livrare 15-20 cm, diametrul ghiveciului 6 cm.

2

Ce mi-a mai placut in mod deosebit este si acest cactus care are un ritm de dezvoltare rapid si este foarte usor de ingrijit.

3                 4

        La plantele de interior cu flori mi-au placut foarte mult trandafirii de interior. Este foarte greu sa ma hotarasc asupra culorii si cred ca in final o sa command cate unul din fiecare culoare.5 Sunt foarte usor de ingrijit si creeaza o atmosfera deosebita.

         Si pentru ca nu toata lumea dispune de in teren unde sa cultive legumele si fructele dorite, la Bakker am aflat ca pot avea Gradina din balcon. Aici gasim fructe si legume, dar si kit-uri pentru cultivare in balcon. Poate este greu de crezut, dar putem avea piersici, meri sau ciresi in ghiveci, cu o rodire abundenta, care sa ne satisfaca toate poftele. Putem avea si ardei gras, salata sau ardei iute.

Si pentru ca totul sa fie cat mai usor pentru cei care vor sa comande de la Bakker a fost adaugat butonul ” Comanda „pe pagina de facebook.

Prin 70 de ani de activitate, ofera 5 ani de garantie, ambalare responsabila si calitatea produselor

.6

Ca sa fiu intotdeauna la current cu noutatile de la Bakker, m-am abonat si la newsletter.

Bakker inseamna pentru mine calitate, garantie, respect.

 

Lasă un răspuns