Eleganța femeilor și dresurile

        Din vechi timpuri, mai precis din anii 20, dresurile au făcut parte din tinuta unei femei. În acele vremuri o femeie nu ieșea niciodată din casă fără dresuri.

        Dresurile au avut o ascensiune foarte mare în anul 1940 când s-au pus în vânzare pentru prima data dresurile de nailon. Atunci s-au cumpărat cinci milioane de perechi în doar patru zile.

        În zilele noastre , atunci când intri într-un magazin de profil te pierzi în multitudinea de culori, texturi și materiale. Orice femeie își dorește să arate bine, să fie sexy, să fie impecabilă. Și toate aceste lucruri se pot avea, în primul rând cu o pereche de dresuri de cea mai bună calitate, apoi o pereche de pantofi potrivită, apoi o rochie potrivită. Trebuie să stim cum și la ce să purtăm o pereche nude sau colorată, ce densitate să aibă acea pereche și cu ce să ne încălțăm atunci când purtăm dresuri.

       Căutând pe internet dresuri și șosete de damă am găsit un magazin online deosebit care are produse de o calitate foarte bună – Carouri.ro.logo Aici mi-au atras atenția dresurile Marilyn. Am găsit o pereche foarte frumoasă, care mi-a atras atentia prin faptul că nu are întăritură la vârful piciorului și la chilot. Este un model neted cu moliciune de cașmir potrivit pentru cel mai înalt grad de satisfacție.

       Dresurile Egeo sunt foarte frumoase, realizate din materiale foarte fine. Mi-a plăcut foarte mult această pereche și am fost foarte mulțumită de faptul că pot să îmi aleg mai multe culori. Sunt ciorapi  de damă extrem de confortabili cu cusături plate, realizați din fire elastice certificate LYCRA Soft Comfort de cea mai bună calitate, care să asigure cea mai mare finețe, moliciune, elasticitate și durabilitate. Partea de chilot și bată sunt realizate din fire fără presiune care asigura un confort perfect fără a lăsa urme pe piele.

       Nu în ultimul rând, șosetele Knittex mi-au atras atenția. Sunt foarte multe modele și mărimi. Acest model îmi place foarte mult pentru că are aceeași nuanță cu  pielea mea și pare că nici nu port ceva.

 

Lasă un răspuns