vacanta cu Asevi

Sfaturi pentru o vacanță reușită

Fiecare dintre noi ne dorim să avem o vacanță fără evenimente neprevăzute, nedorite. Cred că sunt foarte mulți dintre noi care au avut de a face măcar cu un nasture rupt, un fermoar defect sau un tiv descusut. Dacă nu suntem pregătiți cu un ac și o ață această situație poate crea neplăceri.

În cele ce urmează Asevi ne dă câteva sfaturi pentru a avea o vacanță lipsită de neprevăzut.

6 lucruri super folositoare pe care să le iei cu tine în vacanță

Mai puțin de jumătate dintre români spuneau la începutul verii că vor pleca în concediu, conform unui sondaj realizat de BestJobs, peste 80% dintre ei optând pentru turismul local.

Oriunde ai alege să mergi, cu ce începi? Corect – cu bagajul. Mereu crezi că știi ce să pui în el, însă de fiecare dată descoperi că ți-a scăpat ceva. Căci, pe lângă lucruri esențiale precum acte, bani, bilete de călătorie (dacă este cazul), e bine să fii pregătit/ă pentru tot felul de situații neplăcute.

Așa că ne-am gândit să îți facem o listă cu cele mai frecvențe probleme care pot apărea în concediu și soluțiile aferente:

Stomacul sau capul nu îți dau pace?

În vacanțe, durerile de cap sau de stomac sunt destul de frecvente. Poate că mergi prea mult pe jos, stai în soare sau mănânci prea multe bunătăți. Doar e concediu, nu? Și știi cum e cu farmaciile – când le cauți, nu le găsești. Așa că ia de acasă cu tine o trusă de medicamente pentru cele mai frecvente dureri și scapi de stres.

Ora mesei te-a prins într-un loc unde nu e niciun restaurant?

Atunci când pleci la o plimbare mai lungă, ideal ar fi să îți iei la tine câteva gustări. Știm doar ce repede apare senzația de foame atunci când mergi mult pe jos. Pentru a te putea bucura de o masă oriunde și oricând, asigură-te că ai în rucsac și câteva tacâmuri de unică folosință. Astfel vei putea savura o masă sănătoasă, cu un iaurt, câteva legume sau un sandwich.

Tocmai ți-a căzut nasturele de la pantaloni?

Te-ai gândit de acasă ce haine o să îmbraci în prima seară de „gală” în concediu și acum vezi că ți s-a desprins un nasture? Crezi că ținuta ta e complet ruinată? Nici vorbă! Pentru că bagajul tău conține și o papiotă cu ață și ac pentru astfel de situații. Rezolvi în mai puțin de un minut ceva ce altă dată ți-ar fi distrus planurile.

Hainele tale preferate s-au pătat?

Și ce dacă? Cine nu a pățit asta în concediu? Sunt atât de multe situații în care acest lucru se poate întâmpla, încât nu merită să mergem nepregătiți. Chiar dacă ai multe haine de schimb, nu poți aștepta până ajungi acasă și să riști să nu se mai ia pata (mai ales dacă e bluza ta favorită sau blugii în care arăți ca un superstar). Cel mai practic mod e să îți iei cu tine un produs special. Asevi îți oferă o soluţie de scos pete  cu o formulă îmbunătățită care funcționează atât pe hainele albe, cât și pe cele colorate. Și, apropo, petele de transpirație nu mai au nicio șansă!

Adaugă în bagaj și un detergent lichid pe care să-l poți folosi atât la spălarea manuală, cât și la cea automată. Alege o variantă eficientă care să scoată rapid petele, precum detergentul Gel Activ Asevi. Sfat: pentru a nu-ți încărca inutil bagajul, pune cantitatea dorită de detergent într-un recipient micuț de călătorie (le găsești în majoritatea supermarketurilor), mai ales că e super-concentrat și nu ai nevoie de o cantitate mare.

Împăturitul hainelor nu le-a scăpat de şifonare?

Când ne străduim să punem tot ce avem nevoie într-un troler sau într-un rucsac, șansele ca hainele să se șifoneze sunt foarte mari. Dar nu trebuie să te supere acest lucru. Există o soluție simplă și la îndemână. Ia mereu cu tine un fier de călcat, mai ales dacă pleci cu mașina personală. Poți încerca chiar o variantă de călătorie, mai mică și ușoară, pe care nici nu o s-o simți, dar care o să te ajute să ai hainele fără nicio cută.

Lista de mai sus te va ajuta să previi apariția situațiilor care îți pot strica vacanța. Acestea sunt doar câteva dintre situațiile cu care ne putem confrunta într-o vacanță.

Important: nu uita să împachetezi și voia bună, iar concediul de vis e garantat! 

Lasă un răspuns