Cum condimentam legumele

In orice situatie, condimentele pot transforma o mancare de legume in ceva foarte gustos.

In randurile urmatoare gasiti cateva idei pentru a condimenta legumele si a da un gust deosebit mancarurilor.

  • ARDEI GRAS:  otet balsamic, usturoi, masline conservate, capere, cimbru, sos de soia
  • AVOCADO:  chili, lamiae, lamiae verde, portocala, oregano
  • BROCCOLI:  portocala, usturoi, sos de soia, ulei de susan, mustar combinat cu maioneza

  • CARTOFI:  usturoi, ardei copti, rozmarin
  • CARTOFI  DULCI: sirop de artar, unt, lamiae, ghimbir, scortisoara, fructe uscate
  • CASTRAVETE:  marar, zahar si otet, seminte de susan
  • CIUPERCI:  otet balsamic, ceapa verde, patrunjel, cimbru
  • FASOLE:  ulei de masline, patrunjel, lamaie, sos de soia
  • LEGUME  VERZI:  lamaie, marar, usturoi, ceapa verde, stafide, frunze de sfecla
  • MAZARE:  menta, ulei de susan, seminte de susan
  • MORCOVI:  citrice, miere, ghimbir, lamaie, marar
  • PORUMB:  busuioc, ardei iute, unt
  • ROSII:  otet balsamic, busuioc, usturoi, branza, parmesan, oregano
  • SFECLA:  otet balsamic, marar, lamaie, mere
  • SPANAC:  stafide, usturoi, piper macinat, sare, sos de soia
  • VARZA:  seminte de chimen, usturoi, zahar si otet, mar, ghimbir
  • VINETE:  busuioc, rosii, fasole neagra, sos iute, ulei de susan

 

0 gânduri despre &8222;Cum condimentam legumele&8221;

Lasă un răspuns