Mierea – aliatul nostru pentru o viață sănătoasă

miere-sabadus

 

Nu mai este o necunoscută faptul că sunt dovedite ştiinţific beneficiile produselor stupului asupra organismului uman. Mierea conţine vitamine, minerale, aminoacizi şi enzime care îi oferă o valoare terapeutică foarte mare. Vindecă rănile, stimulează imunitatea şi reglează activitatea glandelor endocrine, fiind un produs cu nenumărate indicaţii terapeutice.

Mierea, consumată atât simplă, cât şi în combinaţii cu fructe sau plante, este una dintre minunile naturii.

Am descoperit cu mare drag produsele oferite de magazinul online Miere Sabadus, după ce am tot testat diferite produse, niciunul dintre acestea nereuşind să îmi îndeplinească toate dorinţele. Chiar dacă pare bizar, mierea este un aliment care se poate falsifica. Din dorinţa de îmbogăţire rapidă, mulţi aşa zişi producători fierb mierea, aceasta pierzându-şi proprietăţile, nu plimba albinele, le ţin într-un loc hrănindu-le cu hrană artificială. Este important să ştim că mierea 100% naturală se cristalizează! Cea din magazin, de o culoare galben-aurie  în cea mai mare parte este doar o păcăleală frumos ambalată, un produs de marketing.

Sub sloganul „Vrem să oferim tuturor clienţilor ceea ce n-am găsit noi la început: calitate şi încredere”, magazinul online ne prezintă o gamă foarte diversificată de produse obţinute de la stup.

Interfața este foarte prietenoasă, ușor de navigat, este foarte simpu să selectezi un produs, să afli prețul.

Ce m-a încântat pe mine cel mai mult a fost faptul că livrarea se face prin curier rapid și cel mai important lucru este că producătorul îşi asumă răspunderea pentru integritatea livrării produselor, asigurând înlocuirea produsului care nu a ajuns în condiţii optime la destinaţie. Ce să îți dorești mai mult de  atât – așa ceva nu prea am întalnit la cei care au magazine on line.

Dintre toate produsele, cele mai iubite în familia mea sunt energizantul natural care conţine miere, polen şi propolis, reuşind cu succes să înlăture oboseala, stresul şi creşte imunitatea în mod natural, siropul de cătină cu miere . 

După cum se știe cătina este una dintre fructele care, în combinaţie cu mierea, ne oferă o „bombă” de vitamine. Cătina tratează alergiile, astenia, anemia, reumatismul, hipertensiunea arterială, hepatita cronică, ciroza, stresul, tuberculoza, urticaria, infecţiile oculare şi lista poate continua. Siropul de cătină poate fi consumat ca atare, cu lămâie sau pus în ceai.

La capitolul miere, gama este foarte diversificată; pe lângă mierea simplă găsim și combinații mai moderne – aș zice eu – combinații de miere cu hrean, cu ghimbir, cu alge cu ardei.

Există și câteva oferte speciale la pachetele pentru imunitate la adulți și imunitate la copii, dar și la pachetul pentru purificarea sângelui.

Filosofia impusă de această afacere de familie este „Calitate, Corectitudine şi Punctualitate”. Şi credeţi-mă pe cuvânt că o respectă cu sfinţenie.

Sunt valorile de bază pentru un brand din ce în ce mai consolidat. O spune multitudinea de clienţi mulţumiţi, nu numai eu.

Începeți prin a avea grijă de voi, de sănătatea voastră și a copiilor voștri, dar și de bugetul vostru.

Nu faceți compromisuri în ceea ce privește sănătatea trupească, dar şi sufletească.

miere

 

 

Lasă un răspuns