Sunt atât de multe combinații de brioșe pentru aperitiv încât nu știi pe care să alegi.
Azi m-am oprit la această rețetă pentru că imi place foarte mult porumbul de la SunFood. Gustul dulce al acestor boabe aurii m-a cucerit iremediabil.
Cei de la SunFood au conservat acest porumb folosind metode tradiționale pentru ca toți clienții să se bucure de dulceața porumbului fără teama aditivilor alimentari.
Aceste brioșe sunt perfecte pentru o gustare, pentru cei mici la școală sau pur și simplu pentru atunci când vrei să ai un moment de răsfăț.
Sunt foarte bune consumate atât reci cât și calde.
Ingrediente:
2 ouă
125 gr.unt
200 gr.iaurt
2 lingurițe praf de copt
1 conservă porumb
150 gr.cașcaval
300 gr.făină
sare, piper, cimbru
Se topește untul, iar într-un bol se amestecă toate ingredientele uscate. Ouăle se bat bine cu iaurtul, apoi se adaugă în bolul cu ingredientele uscate. Se amestecă bine după care se pune și untul topit. La sfârșit se adaugă toate condimentele, se mai amestecă puțin după care se pune cu o lingură in forma de copt pentru brioșe.
Se lasă la cuptor circa 20 minute, până sunt rumenite frumos.
Se servesc atât calde cât și reci.
Poftă bună!