Ne pregătim de sărbătorile de iarnă

Dacă am trecut de 1 Decembrie înseamnă că am intrat în linie dreaptă cu pregătirole pentru sărbătorile de iarnă. Începem să ne găndim ce cadouri luam pentru cei dragi, ne gândim cum putem să evităm pe cât posibil aglometația din magazine, cei mici îl așteaptă pe Moș Nicolaie, pe Moș Crăciun…

Însă gospodinele încep să strângă încet-încet tot ce le trebuie în bucătărie pentru a avea masa îmbelșugată, să nu lipsească nimic.

Dacă sunteți în pană de idei și tot odată vă doriți să îi surprindeți pe cei dragi cu ceva deosebit pentru masa festivă, puteți să consultați rețetele SunFood – rețete sărate și rețete dulci.

Eu mă gândesc ce prăjituri o să fac ținând cont și de gusturile celor din familie, ce mâncăruri delicioase și tradiționale o să fie pe masa de Crăciun, apoi de revelion.

sunfood

Eu folosesc conservele de la SunFood de circa 5 ani, ei fiind pe piața românească de peste 8 ani și de atunci știu sigur  că mâncarea mea este mult mai bună și mai apreciată de cei dragi.

Acum știu că sarmalele mele vor fii mult mai gustoase pentru că o să folosesc roșiile decojite cuburi, că ciorba de perișoare o să fie deosebit de gustoasă cu roșiile decojite întregi, iar unul din torturile mele preferate v-a uimi pe toată lumea pentru că am folosit ananas rondele.

Sunt un mare fan pește și pentru perioada din post când se mănâncă pește am găsit aceste minunate conserve de ton și sardine: ton bucăți în ulei vegetal, ton mărunțit în ulei vegetal,  sardine în ulei și sardine în sos de roșii. Conservele de ton sunt minunate în salate, dând un plus de savoare alături de porumbul dulce, năutul sau fasolea.

02

Conservele SunnFood sunt sănătoase, 100% naturale, fără conservanți, bogate în vitamine și ușor de desfăcut. Pot fi consumate chiar și de către copii fără nici un fel de probleme sau reacții adverse.

Putem găsi toată gama de conserve în magazinele Auchan, Real, Metro, Kaufland, Carrefour, Selgros sau și mai bine pentru cei care nu au timp să meargă în aceste magazine, exista și magazinul online de unde putem să cumpărăm , iar produsele vor fi livrate acasă.

În curând vor veni colindătorii, casele vor fi pline de voie bună, peste tot v-a mirosi a cozonaci și a cetină și să sperăm că până în ajun de Crăciun o să avem și zăpadă în toate zonele țării.

Să aveți spor și multă răbdare la cumpărături și apoi multă putere de muncă pentru a pregăti minunatele mâncăruri specifice sărbătorilor de iarnă!

Lasă un răspuns