Frumusetea si increderea se cultiva in familie!

1

 

    Daca nectarul si ambrozia erau hrana zeilor din Olimp, cu siguranta FARMEC este hrana pielii noastre. Cu totii ne mandrim cu acest brand national, care a tinut mereu pasul cu schimbarile pe care trecrea timpului le aduce, incercand permanent sa isi imbunatateasca produsele cu ingredinte de ultima generatie. Iar rezultatele nu au intarziat, FARMEC reprezentand brandul nr. 1 în preferințele romancelor, pe segmentul Care. Farmec este marca pe care consumatorii o recomanda prietenilor.

    Pentru ca am probleme cu tenul de cand eram in adolescenta – ten cuperozic -la Farmec am gasit intotdeauna ajutorul. Folosesc de foarte mult timp gama de infrijire a tenului cuperozic si am rezultate foarte bune. In acest sens folosesc o crema foarte buna pentru tipul meu de ten, Crema anticuperozica hidratanta SPF 10.  Aceasta crema  ofera multiple beneficii tenurilor sensibile, fragilizate, cu roseata si tendinta spre cuperoza: reface bariera cutanata de protecție, protejeaza împotriva radiațiilor solare, calmeaza intens, diminueaza roșeata, îmbunatațește microcirculația capilara. Pigmentul verde din compoziție, mascheaza roșeața și semnele de cuperoza incipienta.

    Prima persoana care m-a invatat ce inseamna frumusetea tenului a fost mama.De la ea am invatat ca trebuie sa am grija de tenul meu si ce produse sa folosesc pentru a avea rezultatul dorit. Mama a ramas fidela acestui brand inca din tinerete, produsele folosite de ea ajutand-o sa isi mentina pielea fara imperfectiuni, varsta fiind doar un numar. Mereu o intreb care este secretul ei si daca are „gene bune”, dar ea imi raspunde: am doar FARMEC. 🙂

    Mereu am urmarit-o pe mama cum isi ingrijeste ea tenul, cum respecta niste pasi anume, pasi care pentru mine pareau ca in adevarat ritual. Tot de la mama stiu ca trebuie sa folosesc neaparat o crema demachianta. In acest sens eu folosesc crema Doina – emulsie nutritive cu extract de castraveti.2 Am descoperit cu mare placere ca aceasta crema inca este cel mai bine vandut demachiant pe piata din Romania.

    Tot pentru ingrijirea tenului folosesc apa micelara. Este in produs foarte bun care ma ajuta in lupta mea.Aceasta curate bland fata, ochii si buzele prin captarea de catre micele a machiajului, sebumului și a altor impuritați. 

    Pe langa produsele de ingrijirea tenului, tot din gama Farmec folosesc produsele pentru par. 3Folosesc samponul anti matreata cu ichtiol. Acesta a fost recomandat de catre sora mea care, la randul ei este in fan de neclintit al produselor farmac. Acest sampon este un aliat de nadejde in lupta cu secretia in exces de sebum precum si a ratei de înnoire a celulelor epidermei de la nivelul scalpului, eliminand efectele neplacute și inestetice ale matreții.

    FARMEC este laboratorul unde se amesteca inovația, cercetarea, emoția de a crea, produce și promova un nou produs, bucuria rezultatelor excelente și dorința de a fi mereu mai buni. 

    Pentru mine frumusetea naturala conteaza foarte mult, iar un ten curat, fara imperfectiuni, neacoperit cu diverse pudre care imita culoarea pielii, imi da incredere in mine si ma face sa ma simt mai puternica, mai frumoasa. Consider ca o femeie frumoasa este acea femeie care se si ingrijeste mai mult. Chiar daca de multe ori zicem ca nu avem suficient timp pentru a ne ingriji tenul asa cum este normal, trebuie sa stim ca doar cateva minute pe zi sunt suficiente pentru a avea rezultate deosebite.

     Pentru a fi la current cu toate noutatile de la Farmec, eu urmaresc cu mare interes si pagina de facebook. Aici gasesc tot felul de informatii utile si uneori sunt si concursuri cu premii deosebite.

Farmec = familie, frumusețe și încredere!

***Acest articol  a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017

 

Un gând despre &8222;Frumusetea si increderea se cultiva in familie!&8221;

Lasă un răspuns