Puff… Puff… Pufulește-te!

Totul a început pe 11 octombrie, atunci când este ziua de naștere a surorii mele. La puțin timp după ce îmi zice că pleacă în oraș cu  o prietenă, îmi dă telefon să cobor în fața blocului să îmi dea un cadou primit pe care nu poate să îl tină până când se întoarce. Cobor și văd că îmi dă o cutie și îmi zice să o desfac când ajung sus și să am mare grijă să nu fugă.4 Pe moment nu am realizat că a zis să am grijă să nu fugă. Deschid cutia și văd două puncte negre și ceva gri.2 Acele două puncte negre mă priveau cu frică. Aceasta este făptura în cauză.  Ceva mai pufos și mai moale nu credeam că există. Pe loc am fost nașa lui de botez:)) și a primit numele Pufi.

Pufi a fost cadoul primit de sora mea. I se îndeplinise un vis. De mică și-a dorit un hamster.3 Cu timpul am reușit să îl dresez puțin, dacă se poate spune așa. Venea la marginea căsuței atunci când îl strigam sau venea să manance semințe din mâna.1

Toată lumea s-a schimbat atunci când a intrat Pufi în viața noastră. Când eram una din noi plecate de acasă cu diferite treburi sunam acasă să întrebăm ce face, dacă are de mancare, dacă are apă. Pufi a fost copilul nostru.

Și să trecem și la lucruri mai serioase, de la lucruri hamsterești la lucruri omenești. Nu că ar fii diferență mare, avănd în vedere că și hamsterii preferă brânza sau cașcavalul.Și Pufi a mâncat cașcaval Delaco, pentru că nu este foarte sărat. Datorită Delaco sunt fan crema de brânză pufoasă. Îmi place să o mănânc cu o felie de pâine de casă și cu un ou fiert potrivit.e

Folosind cea mai pufoasă brânză am făcut și plăcintă sau tartă cu spanac și brânză. Au fost foarte apreciate pentru că atunci când ai produse de calitate și produsul finit este de calitate.

Dacă și voi sunteți fan Delaco, puteți intra aici și găsiți o varietate de rețete potrivite până și pentru cel mai pretențios degustător; iar dacă vreți să vedeți și alte pufoșenii la fel de frumoase ca și Pufi puteți intra aici– atenție, pufoșenie în față!

Sper să vă facă plăcere povestea mea despre Pufi – cea mai frumoasă pufoșenie cu ochi negri.

 

*** Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017***

 

 

2 gânduri despre &8222;Puff… Puff… Pufulește-te!&8221;

Lasă un răspuns