Mâncare cu notificare de la Caroli

    Siguranța Caroli Foods Group

      Salut, eu sunt Șervețel! Ați auzit de noua tehnologie de la Caroli? Dacâ nu, aflați imediat despre ce este vorba.

    Salamul Semenic Extra este prevăzut cu o etichetă inteligentă cu calorimetru termic care ne ajută să păstrăm produsele la temperatura optimă. Această etichetă este prevăzută cu un cadran termosensibil care își schimbă culoarea în funcție de temperatură. Dacă eticheta este verde înseamnă că temperatura este sub 8 grade. Dacă eticheta are culoarea spre galben înseamnă ca temperatura este peste 8 grade, ceea ce nu este tocmai bine.

1

        De multe ori mergând la cumpărături am văzut că multe produse nu sunt păstrate în condiții nu tocmai optime. Deși sunt pe lista mea de cumpărături și în preferințele mele, am renunțat să mai cumpăr unele produse. De multe ori am reclamat condițiile de păstrare.

        În acest sens această  inovație de la Caroli este una foarte bună. În plus, ne ajută să ne dăm seama daca acasă păstrăm la temperatura optimă aceste produse. În momentul în care cumpărăm și în drum spre casă constatăm că eticheta are culoarea spre galben nu este nicio problemă, nu trebuie să ne îngrijorăm pentru că produsul este bun de consumat. După ce este pus la rece vedem cum eticheta își schimbă culoarea în verde.

2

        Pentru că mă preocupă foarte mult siguranța familiei mele am aflat toate noutățile despre această tehnologie de aici.

#mâncarecunotificare

Descoperă Carolimetrul termic!

Lasă un răspuns