O vacanță perfectă începe la Hotel Aurora

       Ce bine este să te gândești din luna martie la vacanța de vară. Parcă după aceea ai alt randament la muncă, parcă nu mai ești așa de stresat. Și începi să îți imaginezi care o să fie primul lucru făcut când ajungi la mare. Eu aș lăsa totul și aș face o baie, apoi m-aș gândi la restul.

      Timpul trece și mai este doar o zi până la plecare. Îmi fac bagajul înainte cu o săptamână, iar în ultima noapte nici nu pot dormi de nerăbdare să plec. Totul este bine pus la punct, doar să ajungem. Când ai totul pus la punt așa cum trebuie și aici mă refer la cazare, facilități, totul merge ca pe roate și nici nu riști să ai o vacantă eșuată.

Aurora-768x566

      Dacă preferi să ai o vacanță liniștită, fără bătăi de cap trebuie să vi la mare în stațiunea și să te cazezi la Hotel Aurora Mamaia. Aici găsești ingredientele speciale ale unui sejur la mare perfect: servicii de calitate, personal amabil și bine pregătit în domeniu, curățenie impecabilă, un restaurant cu preparate proaspete care satisfac și cea mai pretențioasă persoană. Pe lângă toate acestea se găsește și piscină cu cocktail bar, muzică, aqua gym.

         Dacă într-o zi nu vrei să mergi pe plajă, poti avea distracție la piscină. piscinaTuriștii care sunt cazați aici au parte de oferta hoteluluiacces gratuit atât la piscinele pentru adulți cât și la cele pentru copii. In cadrul complexului „Piscina Aurora” turiștii se pot delecta cu băuturi răcoritoare și înghețată servite la barul special amenajat. Alte facilități oferite turiștilor sunt dușurile cu design deosebit, mobilier de piscină și grupuri sanitare moderne. Capacitatea complexului este de 150-200 de șezlonguri care, alături de umbreluțe și măsuțe, sunt dispuse de jur împrejurul piscinelor.

      Ce poate fi mai frumos la mare decât o zi de leneveală la soare, liniște să poti asculta valurile. În acest loc le poți avea pe toate, te poti bucura și de piscină și de restaurant și de liniște. Dacă ești cu familia poți petrece momente de neuitat, dacă ești cu prietenii te poți bucura de petreceri minunate.hotel

        Și dacă tot ești la mare nu poti rata apusul soarelui și nici răsăritul.Să te trezești cu ochii cârpiți de somn ca să vezi astfel de moment e cel mai bun lucru pentru a începe o zi incărcat de energie pozitivă.  Și nu există nicio scuză de genul „e prea devreme să mă trezesc, doar am venit în vacanță„ pentru că, din punctul meu de vedere, nici un răsărit nu seamănă cu un altul. Parcă în fiecare dimineață este mai frumos. Culorile parcă sunt altfel, iar marea arată de fiecare dată mai frumos. Pentru astfel de momente eu m-aș muta la mare și nu m-aș satura să le tot privesc.

        Dar cum într-o vacanță trebuie să te mai și plimbi, odată ajuns în Mamaia ai foarte multe locuri de vizitat atât aici cât și în împrejurimi, în zona Constanța. Printre acestea se numără Luna Park- Satul de vacanta, Aqua Magic care este primul parc acvatic din țara noastră, construit în anul 2003. Insula Ovidius sau Delfinariul sunt alte obiective care merită vizitate. Pe lângă cele enumerate mai sunt foarte multe altele care merită văzute și care oferă amintiri plăcute dintr-o vacanță de vis.

         Deja mintea mea zboară la vacanță, la mare, la serile liniștite pe plajă… Dar până atunci mă gândesc  la momentul când ne vom întâlni pe data de 5-6 mai la mare în cadrul Galei Spring SuperBlog 2017. Dar gata cu visatul cu ochii deschiși la vacanță, suntem abia în luna martie și șeful strigă că mai e puțin până la termenul limită al proiectului.:)

logoHotel Aurora are reteța perfectă pentru o vacanță la mare de neuitat.

*Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017*

Lasă un răspuns