Descoperă frumusețea becurilor vintage

          Suntem în perioada în care totul se desfășoară cu viteză, în care vrem să fim la zi cu toate aparițiile in materie de telefoane, de mașini sau alt ceva. Mereu vrem ce este nou, ce este la modă. În toată această viteză din timpurile noastre parcă simțim nevoia de a ne opri puțin pentru a ne întoarce și a ne aminti ce era și cum era înainte.

          Eu sunt pasionată de lucrurile vintage și am căutat mereu locuri unde să le pot găsi. Din acest punct de vedere am fost plăcut surprinsă că pot găsi și becuri vintage cu o calitate foarte bună. Având printre hobby si arta origami am căutat foarte mult ca atunci când lucrez la diferite obiecte de origami să am o lumină cât mai bună și să nu îmi obosească ochii. Se întâmplă de multe ori să stau noaptea târziu și o lumină cu o cromatică plăcută mă relaxează.

        Despre becurile vintage am putut găsi mai multe detalii pe site-ul firmei SavElectro. Pentru un echilibru ambiental perfect între iluminarea artificială obișnuită și momentele în care este dorită o armonie cromatică plăcută și liniștitoare, producătorii de surse de iluminat aduc în atenție una dintre cele mai apreciate surse decorative reprezentată de un bec Edison.   Folosind un bec Edison lucrurile în jur par a fi mai așezate, mai la locul lor, iar asta se datorează in primul rând căldurii luminii pe care acest bec Edison o emană în jurul  său.becuri

        Becurile vintage sunt niște becuri decorative care pot schimba foarte ușor ambianța și armonia unei încăperi. Ce este cel mai important de menționat este faptul că montarea unui bec Edison nu implică niciun fel de problemă tehnică pentru că este conceput să se adapteze perfect la orice fasung tip E27. Diametrul globului unui bec Edison este de 60mm.

        Din categoria Becuri Edison cel mai mult mi-a atras atenția Becul Vintage Edison 40 W E14. M-a cucerit atât prin forma becului cât și cea a filamentului. bec vintageDatorită acestui fapt, producătorul recomandă ca utilizarea acestor tipuri de becuri să se facă folosind corpuri de iluminat fără abajururi tocmai pentru farmecul estetic care aduce si mai mult aminte de magia primelor becuri realizate înainte de anii 1900.

        Cred că aceste becuri pot scoate în evidență frumusețea și totodată complexitatea tablourilor și a altor lucrări origami din atelierul meu.

        Dacă și pe voi v-a cucerit stilul vintage și nu numai sau dacă doar vreți să cumpărați niște becuri de o calitate foarte bună vă recomand să căutați în acest magazin online și veți găsi tot ce vă interesează.

Lasă un răspuns