Dacia Plant- de 15 ani o promisiune făcută sănătății

         15

         La noi în familie există o anumită tradiție a ceaiului. Se consumă indiferent de anotimp, indiferent daca suntem sau nu răciți. Vara prefer ceaiul rece, dar nu de la frigider, iar iarna imi place să savurez în liniște o cană cu ceai și o carte de citit.

        Îmi plăcea  când eram la școală, in clasele primare atunci când plecam cu doamna învățătoare să culegem plante medicinale, în special mușețel și flori de măceș. Apoi în vacanțe mergeam cu tata să adunăm tei sau sunătoare.

       Tocmai datorită faptului că un tratament naturist pe bază de ceaiuri acoperă o paletă largă de afecțiuni face ca ceaiul să fie a doua cea mai consumată băutură din lune. Este cunoscut din cele mai îndepărtate vremuri fatul că ceaiul ajută la reglarea metabolismului, este potrivit în curele de slăbire, întărește sistemul imunitar.logo-daciaplant

       Potrivit primelor cercetări, ceaiul s-a inventat accidental, în 2737 î.H, de către împăratul chinez Shen Nung, care pur și simplu a adăugat plante uscate în apă fiartă și  astfel a obținut ceaiul aromat pe care l-a diversificat ulterior.  Ceaiul a apărut în Europa în 1608, în Olanda, iar China era singura sursă de ceaiuri din întreaga lume, iar cele mai comune tipuri de ceai exportate au fost cel verde, alb, galben, roșu, oolong și Puer (un tip de ceai negru cu fermentație specială, denumit și ceaiul frumuseții).

         Din punctul meu de vedere cele mai bune ceaiuri sunt cele de la Dacia Plant, o marcă ce  respectă în primul rând consumatorul. A fost fondată în anul 2002 de o echipă ce a vrut să arate că produsele naturale sunt eficiente și că, într-adevăr pot ajuta oamenii. 

        Produsele Dacia Plant sunt create după rețete originale și șunt adaptate perfect modului modern de viață. Am concentrat esența naturii în produse inovatoare, special create pentru oamenii de lângă noi.fb_concert_aniversar-768x432

        Pe data de 2 iulie se sărbătoresc 15 ani de când Dacia Plant ne oferă soluții pentru o viață sănătoasă. Pentru acest moment va avea loc un concert în Piața Sfatului din Brașov unde va cânta Phoenix.

      

       Și duminică va fi un program special dedicat acestei aniversări, cu multe surprize și cadouri marca Dacia Plant.banner_concurs_site-1170x466

             Tot cu ocazia aniversării, pe pagina de Facebook este organizat un minunat concurs la care se pot înscrie toți ce iubesc această marcă.

           Plantele folosite în produsele Dacia Plant sunt cultivate în culturile bio ale companiei sau sunt achiziționate din rețeaua de producători parteneri, tocmai pentru a ne asigura că întrunesc cele mai exigente standarde de calitate. Crescute, culese, uscate și păstrate după reguli exigente, plantele își păstrează întregul complex de substanțe bioactive.

     Un vechi proverb spune că este mult mai ușor să previi, decât saă vindeci. Datorită proprietăților curative, plantele medicinale tratează și vindecă numeroase afecțiuni precum bronșita, tuse seacă, constipație, anemie, insomnie, stres, dermatite, arsuri, degerături etc. Cu Dacia Plant toate aceste afecțiuni sunt ținute la distanță de noi.

      Verde, negru, din flori și frunze, parfumat, puternic, catifelat sau aspru, amar sau dulceag, acrișor sau picant, ceaiurile trezit curiozitatea din cele mai vechi timpuri.  Consumat simplu, cu zahar sau miere, cu lămâie sau lapte, ceaiul din plante este un elixir al vieții.   

 

Lasă un răspuns